Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο καιρός φαίνεται να είναι σύμμαχος των εκδρομέων το τριήμερο της 25ης Μαρτίου σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Οπως αναφέρει ο μετεωρολόγος θα υπάρξει σημαντική βελτίωση μετά την ψυχρή εισβολή και η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο ενώ στα ηπειρωτικά πεδινά το μεσημέρι θα αγγίξει και τους 20 με 22 βαθμούς. 

Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, ωστόσο νέα αλλαγή του καιρού αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα να προκύψει από την Κυριακή 27 Μαρτίου στη δυτική Ελλάδα με νοτιάδες όμως και κάποιες βροχές. Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου: «Όπως είχα αναφέρει και από την προηγούμενη εβδομάδα αν και το κρύο θα διατηρηθεί και τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας, από την Πέμπτη και κυρίως την 25η Μαρτίου ο καιρός θα βελτιωθεί σημαντικά και η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητότατη άνοδο και στα ηπειρωτικά πεδινά το μεσημέρι θα αγγίξει και τους 20 με 22 βαθμούς με εξασθενημένους γενικά τους ανέμους. Νέα αλλαγή του καιρού αναμένεται να κατά πάσα πιθανότητα προκύψει από την Κυριακή 27 Μαρτίου στη δυτική Ελλάδα με νοτιάδες όμως και κάποιες βροχές, που θα δούμε τις επόμενες ημέρες πόσο αξιόλογες θα είναι».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSakisArnaoutoglouForecasts%2Fposts%2F518157173007315&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA