Μενού
  • Α-
  • Α+

«Η επιδότηση στο ρεύμα των φοιτητών με δήλωση της φοιτητικής κατοικίας θα γίνεται μέσω ΑΑΔΕ με αναδρομική ισχύ από τον Ιανουάριο, και χωρίς κανένα εισοδηματικό κριτήριο», ανέφερε στον ΣΚΑΪ η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Διαβάστε ακόμηΕκτακτο επίδομα Πάσχα: Ποιοι δικαιούχοι θα λάβουν την επιταγή ακρίβειας 200 ευρώ

«Θα πρέπει να υπάρχει συμβόλαιο μίσθωσης» διευκρίνισε ο υπουργός Παιδείας. Η κυρία Κεραμέως πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο μέτρο έρχεται να ενισχύσει τη φοιτητική κατοικία, γι’ αυτό και στο εξής στη δήλωση θα αναγράφεται η φοιτητική κατοικία. «Η κυβέρνηση πορεύεται με σχέδιο και οι φοιτητές δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός αυτού του πακέτου στοχευμένων ρυθμίσεων» ανέφερε χαρακτηριστικά η υπουργός Παιδείας.

Σημείωσε μάλιστα ότι η κυβέρνηση «παίρνει πρωτοβουλίες και στην Ευρώπη, γιατί η ουκρανική κρίση, γιατί η κρίση ξεπερνά την Ελλάδα και αφορά όλη την Ευρώπη». Για τα παιδιά από την Ουκρανία, η υπουργός Παιδείας ανέφερε ότι «έχουμε άρει περιορισμούς και διαδικασίες για να εγγράφουν πιο εύκολα το σχολείο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA