ΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/03/2022 15:49

Ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα κατά Στέφανου Κασιμάτη: «Αμαυρώνει τον Κόκκινο Στρατό»

Στην ανάρτησή της η Ρωσική Πρεσβεία αναφέρει: «Ο αρθρογράφος εκμεταλλεύτηκε τη βεβήλωση από τους υπέρμαχους του ναζιστικού "Αζόφ" του μνημείου των Σοβιετικών στρατιωτών στην Καλλιθέα για να "αμαυρώσει" τον αδιαμφισβήτητο καθοριστικό ρόλο του Κόκκινου Στρατού στην απελευθέρωση της Ευρώπης από την χιτλερική κατοχή»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα κατά Στέφανου Κασιμάτη: «Αμαυρώνει τον Κόκκινο Στρατό»
Πηγή: APimages
Ανάγνωση:

Η Ρωσική Πρεσβεία στην Ελλάδα εξαπολύει επίθεση κατά του αρθρογράφου της εφημερίδας Τα Νέα, Στέφανου Κασιμάτη. Μετά την προτροπή να βλέπουμε OPEN, η ρωσική πρεσβεία τα βάζει με τον δημοσιογράφο, Στέφανο Κασιμάτη, ο οποίος σε άρθρο του στην εφημερίδα Τα Νέα, κάνει λόγο για βεβήλωση του μνημείου του Κόκκινου Στρατού στην Καλλιθέα.

Διαβάστε ακόμη: Αλεξέι Ναβάλνι: Ενοχος για απάτη - Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 9 χρόνια

Ρωσική Πρεσβεία κατά Στέφανου Κασιμάτη

Στην ανάρτησή της η Ρωσική Πρεσβεία αναφέρει: «Ο γνωστός αρθρογράφος εκμεταλλεύτηκε τη βεβήλωση από τους υπέρμαχους του ναζιστικού "Αζόφ" του μνημείου των Σοβιετικών στρατιωτών στην Καλλιθέα για να "αμαυρώσει" τον αδιαμφισβήτητο καθοριστικό ρόλο του Κόκκινου Στρατού στην απελευθέρωση της Ευρώπης από την χιτλερική κατοχή".

"Η Σοβιετική Ένωση θυσίασε στο βωμό της Νίκης 27 εκατομμύρια ζωές. Αίσχος!" γράφει σε ανάρτησή της η Ρωσική Πρεσβεία και επισυνάπτει τον "χάρτη τόπων ταφής Ρώσων και Σοβιετικών πολεμιστών στην Ελλάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΡΩΣΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ