Μενού
  • Α-
  • Α+

Κρησφύγετο των απαγωγέων του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση από την περιοχή του Ντράφι βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (22/3) στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε σε ένα από τα σημεία που φέρονται να υπήρξαν «κρησφύγετα» των δραστών και αυτομάτως κινητοποιήθηκε το εγκληματολογικό προκειμένου να περισυλλέξει όσα στοιχεία μπορέσει από το χώρο στην προσπάθεια να φτάσει και σε άτομα που ενδεχομένως υπήρξαν συνεργοί και συνδέονται με τους τρεις απαγωγείς που έχουν συλληφθεί.

Αξίζει να αναφερθεί πως μόλις πριν από ένα 24ωρο, είχε σημάνει συναγερμός στην ίδια περιοχή του Χαλανδρίου,  όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς ένας 45χρονος σε κλεμμένο ΙΧ, του οποίου εξετάζεται η εμπλοκή στην υπόθεση απαγωγής του 41χρονου επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση. Οπως έγινε γνωστό, κατά τον έλεγχο του οχήματος, ο 45χρονος κινήθηκε με αυτό κατά των αστυνομικών με σκοπό να τους παρασύρει.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Κυπαρίσσης: Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι – Συνελήφθη ένας ύποπτος

Τότε οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν βολές ακινητοποίησης στα λάστιχα και τη μηχανή του οχήματος, από τις οποίες τραυματίστηκε ο 45χρονος στο πόδι. Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, ο άνδρας προσπάθησε να διαφύγει με τα πόδια, ωστόσο συνελήφθη από τους αστυνομικούς, οι οποίοι του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου παραμένει να νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έφερε στο φως ένα βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψής του. Στο βίντεο απεικονίζεται ο συλληφθείς να είναι τραυματισμένος από τα πυρά. Το μαύρο τετρακίνητο αυτοκίνητο είναι ένα από αυτά που, σύμφωνα με τις Αρχές, χρησιμοποιήθηκε στην απαγωγή του επιχειρηματία. Οι Αρχές είχαν καταλήξει εδώ καιρό στο συγκεκριμένο όχημα. Τις τελευταίες έξι μέρες το είχαν εντοπίσει στο Χαλάνδρι και αναζητούσαν τον οδηγό του.

Μέχρι αυτή την ώρα αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών κάνουν «φύλλο και φτερό» το χώρο και συλλέγουν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Στόχος είναι από τα ευρήματα και τα πειστήρια να μπορέσουν να ταυτοποιήσουν άλλα 2 με 3 άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στην απαγωγή και να διαφεύγουν της σύλληψης. Ολα δείχνουν πως ο Γιώργος Κυπαρίσσης κρατήθηκε σε δύο διαφορετικά κρησφύγετα, που δεν είχαν βρεθεί κατά την πρώτη φάση των ερευνών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA