Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλης Δημάκης πριν από 6 ημέρες παραβίασε και αφαίρεσε το ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Τα ίχνη του εξαφανίστηκε με τη Νέα Δημοκρατία να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και την αξιωματική αντιπολίτευση να ζητεί να κινηθούν όλες οι διαδικασίες για να διαπιστωθεί ότι ο Βασίλης Δημάκης είναι καλά. Τώρα, ο Βασίλης Δημάκης εμφανίστηκε και με επιστολή του στο 2020mag.gr αναφέρει τους λόγους για τους οποίους απέδρασε. Μάλιστα, επιρρίπτει ευθύνες στην εισαγγελέα Πρωτοδικών, η οποία, όπως αναφέρει, «φέρει τεράστια ευθύνη στην ομολογουμένως κακή απόφαση που έλαβα για μένα».

Διαβάστε ακόμηΝεκρά παιδιά στην Πάτρα - Λέων: Η ανάγκη της Ρούλας Πισπιρίγκου να τοποθετείται δημόσια λύνει τον γρίφο

Μεταξύ άλλων, στην επιστολή του αναφέρει: «Την Πέμπτη, 16/03/2022, και μετά από 4 έτη τουλάχιστον, που πηγαινοερχόμουν στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ, δίχως ποτέ να έχω δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα ή έστω την παραμικρή καθυστέρηση, αποφάσισα να κάνω το χειρότερο όλων, να παραβιάσω τους όρους τους οποίους η αξιότιμη κυρία εισαγγελέας Εφετών, κ. Σούκουρα, μαζί με τα άλλα δύο μέλη, Μαρία Στέφη (διευθύντρια) και Σοφία Ασημακοπούλου (κοινωνική λειτουργό), αποφάσισαν να μου δώσουν. Με καθυστέρηση τριών εβδομάδων βέβαια και αφού εξαναγκάστηκα να κατέλθω για τρίτη φορά σε λευκή απεργία – πείνας και δίψας. Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου προς την εισαγγελέα Εφετών, την οποία παρεμπιπτόντως υπολήπτομαι, σε απόλυτη αντίστιξη με την εισαγγελέα Πρωτοδικών, η οποία φέρει τεράστια ευθύνη στην ομολογουμένως κακή απόφαση που έλαβα για μένα. Εννοώ την παραβίαση των όρων που μου εδόθησαν. Πολλοί από σας χαρακτήρισαν την πράξη μου ακατανόητη, αψυχολόγητη και ένα σωρό άλλα τέτοια επίθετα, τα οποία δεν θα αποκρούσω, ούτε θα προσπαθήσω καν να δικαιολογήσω. Θα καταθέσω μόνο την αλήθεια μου», λέει ο Βασίλης Δημάκης.

Μάλιστα, στην επιστολή του προσθέτει ότι «τρεις εβδομάδες δεν έβγαινα στο πανεπιστήμιο για τη διά ζώσης παρακολούθηση των δύο τελευταίων μαθημάτων μου χωρίς καμία απολύτως εξήγηση, χωρίς να μας ενημερώνουν, χωρίς να απαντάνε στα αιτήματά μας. Μόνο μετά την απεργία, όταν εκλήθην από το συμβούλιο για να μου δώσουν την άδεια, μου εξήγησαν ότι νόμιζαν -κατά λάθος τελικά- ότι είχα σε μια δικογραφία εμπλοκή, η οποία περιελάμβανε ναρκωτικά. Αλλά… «συγγνώμη, δεν εμπλέκεστε με οποιονδήποτε τρόπο σε κάτι τέτοιο και απλά κάποιο λάθος έγινε». Εγώ βέβαια για τρεις εβδομάδες δεν παρακολουθούσα μαθήματα και δεν μου έλεγε κανείς τίποτα.

Μετά περιμένουν να μην αντιδράσουμε, λες και είμαστε από ξύλο. Δεν έχουμε συναισθήματα, δεν έχουμε αξιοπρέπεια, δεν έχουμε τίποτα εμείς. Είμαστε κρατούμενοι, είμαστε ζώα δηλαδή. Κάθε μέρα κινδύνευα με το να παραμείνω στον Κορυδαλλό, εννοώ με τη συγκεκριμένη διοίκηση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA