Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα στον Πειραιά ο 43χρονος κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος στις 17 Μαρτίου είχε παραβιάσει και αφαιρέσει το μέσο ηλεκτρονικής επιτήρησης που φορούσε. Ο Βασίλης Δημάκης είχε λάβει εκπαιδευτική άδεια με απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Καταστήματος Κράτησης και την Πέμπτη 17 Μαρτίου δεν παρουσιάστηκε ως όφειλε στο Πολιτικό Τμήμα της Νομικής όπου είναι φοιτητής.

Ο Βασίλης Δημάκης εμφανίστηκε λίγες ώρες πριν συλληφθεί και με επιστολή του στο 2020mag.gr ανέφερε τους λόγους για τους οποίους απέδρασε. Μάλιστα, επέρριψε ευθύνες στην εισαγγελέα Πρωτοδικών, η οποία, όπως αναφέρει, «φέρει τεράστια ευθύνη στην ομολογουμένως κακή απόφαση που έλαβα για μένα».

Υπενθυμίζεται πως, στις 17 Μαρτίου η ειδική υπηρεσία που λαμβάνει τα σήματα ενημέρωσε ότι το τελευταίο στίγμα που δόθηκε ήταν λίγο πριν τις 12:30 της ίδιας ημέρας, στην περιοχή της Νίκαιας. Ο 43χρονος κρατείτο στις φυλακές Κορυδαλλού, έχοντας καταδικαστεί για ληστείες τραπεζών. Συγκεκριμένα, ο Δημάκης έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA