Μενού
  • Α-
  • Α+

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά συνολικά πέντε διαφορετικές δικογραφίες εις βάρος του 31χρονου που συνελήφθη για βιασμό 18χρονης σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχε σχηματίσει στο παρελθόν η Αστυνομία! Συγκεκριμένα, ο δράστης που φέρεται να παγίδευσε το θύμα του μέσω αγγελίας στο Facebook, έχει «πλούσιο» ποινικό παρελθόν, μεταξύ των οποίων μία υπόθεση το 2008 για κλοπή τσάντας στον Πειραιά, μία το 2010 για παράβαση του νόμου περί όπλων στον Πειραιά, μία το 2012 για αντιποίηση στολής και μία το ίδιο έτος για κλοπή στα Καμίνια.

Από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι ο 31χρονος προτού καλέσει στο σπίτι του την κοπέλα είχε συνομιλήσει μαζί της στο Facebook, εξηγώντας της ότι αναζητεί γρήγορα μία νταντά για τη φροντίδα της τρίχρονης κόρης του και κάπως έτσι κατάφερε να την πείσει να τον επισκεφθεί.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός στη Νέα Φιλαδέλφεια: Σεσημασμένος ο 31χρονος δράστης - Αναζητούν αν έχει και άλλα θύματα

Αρραβωνιασμένος περιμένοντας παιδί...

Ο δράστης είναι αρραβωνιασμένος και περιμένει τη γέννηση του παιδιού του μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να βίασε την άτυχη κοπέλα στο σπίτι όπου είχε φτιάξει ένα παιδικό δωμάτιο: «Έλα λίγο να σου δείξω το παιδικό δωμάτιο», είπε στην 18χρονη και όταν εκείνη πήγε να το δει, ο δράστης βίασε την κοπέλα υπό την απειλή μαχαιριού. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν η κοπέλα μετέβη στο σπίτι του 31χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο άντρας της άνοιξε και εκείνη μπήκε στο σπίτι και κάθισαν στο χώρο του σαλονιού.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους ο δράστης υποκρινόταν ότι μιλούσε στο κινητό με άτομο που θα τον επισκεπτόταν στο σπίτι, ώστε το θύμα να νιώθει άνετα για το ότι ήταν μόνοι τους και δεν υπήρχε παιδί για να φροντίσει. Στη συνέχεια, με πρόφαση την επίδειξη το παιδικού υπνοδωματίου την οδήγησε σε κάποιο άλλο δωμάτιο στο εσωτερικό του σπιτιού. Εκεί, την εξανάγκασε να βγάλει τα ρούχα της με την απειλή μαχαιριού και στη συνέχεια φέρεται να τη βίασε.

Την απείλησε και έφυγε τρέχοντας

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, όταν ολοκλήρωσε τις πράξεις του αποχώρησε, αφού πρώτα απείλησε εκ νέου την κοπέλα για να μην φύγει εκείνη πρώτη από το διαμέρισμα. Από την έρευνα της Αστυνομίας βρέθηκαν βίντεο από παρακείμενα καταστήματα που δείχνουν τον 31χρονο να φεύγει τρέχοντας από την πολυκατοικία και να χάνεται στα γύρω στενά. Η 18χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και έδωσε αμέσως στους αστυνομικούς το προφίλ του δράστη στο Facebook, από το οποίο της έστελνε μηνύματα με το πρόσχημα ότι θα την προσλάμβανε για τη φύλαξη του παιδιού του.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών και σύμφωνα με πληροφορίες, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης υποδηλώνουν βιασμό. Αξίζει να αναφερθεί πως ο 31χρονος κρυβόταν για δύο ημέρες ώσπου τελικά εντοπίστηκε χθες το απόγευμα (22/3) στον Πειραιά και συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής κατηγορούμενος για τον βιασμό της νεαρής κοπέλας, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη με ένταλμα, χθες (22-3-2022) το απόγευμα στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, 31χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό. Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι απογευματινές ώρες της 20-3-2022, μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προσκάλεσε σε διαμέρισμα 18χρονη ημεδαπή, προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως νταντά του παιδιού του. Η ανωτέρω μετέβη στο εν λόγω διαμέρισμα, όπου ο κατηγορούμενος με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο δράστης. Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 31χρονος. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.