Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ανέφερε ότι θα συνεχιστεί η προανακριτική και ανακριτική γραμμή, πως βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής, ενώ τόνισε ότι όσο πλησιάζει η δίκη ο πελάτης του θέλει να ακούσει όλα όσα θα πουν οι μάρτυρες για να τοποθετηθεί κι εκείνος στο τέλος. Ο δικηγόρος του 34χρονου που ομολόγησε τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, δήλωσε επίσης πως υπάρχουν μάρτυρες του ευρύτερου κύκλου του 33χρονου πιλότου που θα μιλήσουν για τη σχέση του ζευγαριού και για πριν το συμβάν. Ανέφερε δε πως: «Νομίζω ότι θα είναι μια πολύ δύσκολη δίκη όπως έχει εξελιχθεί η υπόθεση. Είναι πολύπλευρη και έχει να αναδείξει και πράγματα κατά την αποδεικτική διαδικασία. Αυτά το εάν θα οδηγήσουν σε κάποιο συμπέρασμα τους δικαστές, προκειμένου να εκτιμήσουν διαφορετικά την κατάσταση του εντολέως μου, θα το δούμε».

Στην ερώτηση για το πώς θα διατηρηθεί αυτή η υπερασπιστική γραμμή ότι βρισκόταν εν βρασμώ, ενώ είχε σκηνοθετήσει όλο αυτό, απαντά: «Για όλα αυτά τα πράγματα παρέχει τις εξηγήσεις και θα παρέχει περισσότερες για το ποια ήταν η συναισθηματική του φόρτιση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA