Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη φυλακή οδηγείται ο 31χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού 18χρονης babysitter στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος ομολόγησε την πράξη του και υποστήριξε πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών όταν το έκανε, ζητώντας συγγνώμη για το γεγονός. Η 18χρονη κοπέλα δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση, ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία.

Ο δράστης δήλωνε «Πάνος Eρωτιάρης» στο Facebook

Ο δράστης που ήταν γνώριμος των Αρχών, καθώς είχε συλληφθεί πέντε φορές στο παρελθόν, διατηρούσε προφίλ στο Facebook με το όνομα «Πάνος Ερωτιάρης». Η πρώτη σύλληψη ήταν το 2008 για κλοπή – αρπαγή τσάντας. Ο 31χρονος έκλεισε ραντεβού στο θύμα του σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της οδού Αναγεννήσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια με το πρόσχημα ότι αναζητούσε επειγόντως νταντά για την τρίχρονη κόρη του. Ανυποψίαστη η 18χρονη πήγε στο σπίτι που της υπέδειξε ο 31χρονος, ο οποίος την περίμενε εμφανίζοντας της ένα προφίλ οικογενειάρχη που σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να τη βλάψει. Οσον αφορά στην απουσία εκείνη τη στιγμή της υποτιθέμενης συζύγου και του παιδιού, τη δικαιολόγησε λέγοντας ότι χρειάστηκε να πάνε σε ένα συγγενικό τους πρόσωπο.

Αφού συζήτησαν για λίγο στο σαλόνι του σπιτιού, ο 31χρονος φέρεται να της πρότεινε να δει το δωμάτιο του παιδιού. Κάπου εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης για τη 18χρονη κοπέλα, καθώς εμφανίστηκε από πίσω της με έναν σουγιά και απαίτησε να γδυθεί για να μην την μαχαιρώσει. Η νεαρή με φόβο για τη ζωή της υπάκουσε τον 31χρονο, ο οποίος την πέταξε στο κρεβάτι και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η κοπέλα όρμησε πάνω της και τη βίασε. Μόλις ο 31χρονος την άφησε να φύγει, η 18χρονη ενημέρωσε τον φίλο της και την Αστυνομία για το τι ακριβώς συνέβη στο διαμέρισμα, που όπως αποδείχθηκε δεν ανήκε καν στον συγκεκριμένο άνδρα. Την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, όπου κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον φερόμενο ως δράστη στην περιοχή του Πειραιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA