Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές εξελίξεις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα «βλέπει» ο ταξίαρχος ε.α., Θανάσης Κατερινόπουλος, να έρχονται αναφορικά με την υπόθεση «θρίλερ» με τα τρία νεκρά κοριτσάκια στην Πάτρα. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος, μιλώντας στο Star, «θέλω να πιστεύω ότι μέσα στη βδομάδα που έρχεται, μέχρι την Τετάρτη θα έχουν τελειώσει όλα… Θα έχουμε και συλλήψεις».

Ερωτηθείς ο κ. Κατερινόπουλος είπε πως «είναι το έγκλημα του αιώνα, που έχει συνταράξει την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο και θα είναι απίθανο να μην είναι εγκληματικές ενέργειες…». «Ευθύνη της Αστυνομίας είναι να φτάσει στον δράστη ή τους δράστες, από όπου και αν προέρχονται αυτοί, αλλά έχουν βρει τον στόχο ή τους στόχους…» συμπλήρωσε ο ταξίαρχος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου μας κάλεσε στο καφενείο για να δούμε τη συνέντευξή της

Εξαλλος ο Λύτρας: «Δεν είναι κατηγορούμενη η Ρούλα Πισπιρίγκου»

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα που εξέπνευσαν σε διάστημα τριών ετών, έκανε λόγο για «κανιβαλισμό» της πελάτισσάς του και προανήγγειλε προσφυγή στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) και σε δημοσιογραφικές ενώσεις. «Η μητέρα έχει μιλήσει δύο φορές σε μία τηλεοπτική εκπομπή τηλεφωνικά και έχει δώσει και μία συνέντευξη. Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται, ότι μίλησαν μαζί της, κάρτες με τα λεγόμενά της που αναπαράγονται, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, δεν έχει μιλήσει με όσους επικαλούνται ότι συνομιλούν με τη μητέρα και μάλιστα έχουν και κάρτες με τα λεγόμενά της», υπογράμμισε ο Απόστολος Λύτρας

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, ο κ. Λύτρας τόνισε πως «υπάρχει δημοσιογραφικός κανιβαλισμός, με πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Δεν υπάρχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως ότι το τρίτο παιδί κατάπιε τσιγάρα και νοσηλεύθηκε επί 30 ημέρες στην εντατική. Δημοσιογράφος δημοσίευσε φωτογραφίες από το νεκροτομείο. Άλλος δημοσίευσε προσωπικά ιατρικά δεδομένα, που δεν σχετίζονται με την εν λόγω υπόθεση».

Όπως σημείωσε, μάλιστα, «βγαίνουν άνθρωποι που αναφέρουν πως ήταν του περιβάλλοντός τους και που το ζευγάρι δεν τους γνωρίζει καν. Είναι ανθρωποφαγία». Σε ό,τι αφορά την ουσία της υπόθεσης, ο συνήγορος της οικογένειας σημείωσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «δεν είναι κατηγορούμενη, δεν έχουμε κατηγορούμενους σε αυτή την υπόθεση», συμπληρώνοντας πως «δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της, την βρίζουν, της λένε ότι σκότωσε τα παιδιά της».

Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι «κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο», υπενθυμίζοντας πως η πλευρά της οικογένειας «από την πρώτη στιγμή, περιμένει να βγουν όλες οι εξετάσεις». Προσέθεσε, μάλιστα, πως ο πατέρας των παιδιών «μου μετέφερε ότι η σύζυγός του ήταν μια εξαιρετική μητέρα, που ήταν διαρκώς πάνω από τα παιδιά της. Ακούσαμε και από σοβαρό μέσο ενημέρωσης, ότι άργησε να πάει στην κηδεία του παιδιού τους γιατί έπινε καφέ. Μιλάμε για κανιβαλισμό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA