Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο αδερφός του 13χρονου μαθητή από τον Γέρακα που εμφανίστηκε στο σχολείο του με αεροβόλο και πλαστικές σφαίρες μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1. Χαρακτηριστικά ο αδερφός του 13χρονου μαθητή ανέφερε ότι «υπήρχε μία ομάδα μαθητών που τον απειλούσε, του συμπεριφερόταν άσχημα και φτάσαμε. Είχε ενημερωθεί η διεύθυνση του σχολείου και δεν τον βοήθησε, και φτάσαμε στο σημείο να τον χτυπήσουν πριν 3-4 μέρες, τον απείλησαν αν πει κάτι πω θα τον περιμένουν έξω από το σχολείο και θα τον σκοτώσουν».

Διαβάστε ακόμηΣαϊντού Καμαρά: Θα τον στηρίξουμε για να μην απελαθεί λέει η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου

Σύμφωνα με τον ίδιο, η οικογένεια είχε ενημερώσει τη διευθύντρια του σχολείου ότι ο 13χρονος δεχόταν bullying και τους απάντησαν από το σχολείο ότι τα παιδιά που κάνουν το bullying «είναι παραβατικά στοιχεία» και ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι.

Γέρακας: Πληροφορίες ότι θα αλλάξει σχολείο ο 13χρονος με το αεροβόλο

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει ο αδερφός του 13χρονου, θα υπάρξει απόφαση από το σχολείο για αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για το παιδί, το οποίο όπως υποστήριξε ο αδερφός του δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα και δεν είχε τσακωθεί με κανέναν. Ο αδερφός του 13χρονου μαθητή ανέφερε ακόμη πως η κοινωνική λειτουργός και η ψυχολόγος τους είπαν η οικογένεια να μην τιμωρήσει τον 13χρονο, καθώς τους ανέφεραν ότι έχει καταλάβει το λάθος του.

Ωστόσο, ο αδερφός του επισήμανε ότι η οικογένεια επιθυμεί την τιμωρία του παιδιού από το σχολείο, αλλά όχι στην αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA