Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη ζωή του φοβάται ο 60χρονος που ομολόγησε τη φρικτή δολοφονία ενός ζευγαριού στην Ανδραβίδα αλλά υποστηρίζει πως δεν θυμάται πώς σκότωσε τα παιδιά τους. Ο 60χρονος μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και από εκεί στην ψυχιατρική πτέρυγα, όπου παραμένει φρουρούμενος για λόγους ασφαλείας.

Διαβάστε ακόμηΣαϊντού Καμαρά: Από την παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην απέλαση - Κρίνεται η παραμονή του στην Ελλάδα

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον 60χρονο για την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως κατά τη δική του άποψη ένας άνθρωπος που κάνει τέτοιο έγκλημα, αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. Χαρακτήρισε σωστή τη μεταφορά του πελάτη του στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού και ανέλυσε την υπερασπιστική του γραμμή. 

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί ψάχνουν αν ο 60χρονος εμπλέκεται και σε υπόθεση εξαφάνισης εργατών από την Ανδραβίδα, καθώς ο ίδιος είχε λαμπρό ποινικό παρελθόν. Δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε τσακωθεί με συντοπίτες του ενώ είχε πυροβολήσει κάποιον και για ασήμαντη αφορμή. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA