Μενού
  • Α-
  • Α+

Με την υπόθεση των τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα, που πέθαναν μέσα σε χρονικό διάστημα 2,5 ετών και η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο ασχολείται εκ νέου η Αγγελική Νικολούλη μέσα από το «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής (25/3). Οπως αναφέρεται στην εκπομπή του Mega, οι διωκτικές Αρχές απέχουν ένα βήμα από το να ρίξουν άπλετο «φως» στη σκοτεινή υπόθεση την ώρα που τα ερωτήματα για την οικογένεια  είναι πολλά. Το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, η Τζωρτζίνα, «μιλά μέσα από τον τάφο» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη και δίνει τις απαντήσεις που όλοι περιμένουν.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες διενεργήθηκαν στο πιο σύγχρονο και εξοπλισμένο πανεπιστημιακό εργαστήριο που διαθέτει η χώρα, όχι μόνο έχουν ολοκληρωθεί, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Φως στο Τούνελ», έχουν παραδοθεί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής. Στις εξετάσεις αυτές φαίνεται ότι περιλαμβάνεται ένα ορατό αποτέλεσμα που από μόνο του είναι ικανό να ξεκλειδώσει την υπόθεση χωρίς να συνδυαστεί με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών.

Η διπλή έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών και των ιατροδικαστών, βρίσκεται στην τελική της φάση. Θεωρείται πλέον δεδομένο πως θα υπάρχουν άμεσα εξελίξεις. Μένει να φανεί εάν η εισαγγελία της Πάτρας που διέταξε την προκαταρκτική έρευνα, θα έχει τον τελευταίο λόγο ή η Εισαγγελία Αθηνών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA