Μενού
  • Α-
  • Α+

Γυρίσματα για μια ακόμα χολιγουντιανή παραγωγή πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στη Θεσσαλονίκη, μετά την ταινία «Αναλώσιμοι 4» που προκάλεσε ενθουσιασμό στη συμπρωτεύουσα. Αυτή τη φορά πρόκειται για την ταινία «The Bricklayer» και τα γυρίσματα έχουν αρχίσει εδώ και αρκετές ημέρες και θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια του Μαρτίου και του Απριλίου. 

Διαβάστε ακόμη: Αγία Παρασκευή: Μαϊμού εργαζόμενοι της ΔΕΗ άρπαξαν από κοσμική κοσμήματα 500.000 ευρώ

Το επίσης εντυπωσιακό είναι ότι «πράκτορες» της CIA βρίσκονται στον εσωτερικό χώρου του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης για τα γυρίσματα της νέας ταινίας.  Επίσης, στους υπολογιστές υπάρχει το σήμα της CIA, ενώ μέσω δορυφόρου γίνεται χαρτογράφηση των περιοχών. Επιπλέον, στο κέντρο του κτιρίου έχει τοποθετηθεί το τεράστιο λογότυπο της μυστικής υπηρεσίας, με δεκάδες κομπάρσους και ηθοποιούς να περιφέρονται στο  δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Τον εξωτερικό χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου, έχουν κατακλείσει φορτηγά της παραγωγής, όπου περιέχουν τον εξοπλισμό για τα γυρίσματα της ταινίας. Στα γυρίματα του Σαββάτου βρέθηκε η πρωταγωνίστρια Νίνα Ντόμπρεβ, υπό τις οδηγίες πάντοτε του γνωστού σκηνοθέτη Renny Harlin. Στις σκηνές συμμετείχαν 70 βοηθητικοί ηθοποιοί ενώ δεν αναμένεται να βρεθεί ο Άαρον Έκχαρτ.

Η ταινία «The Bricklayer» είναι ένα κατασκοπευτικό θρίλερ, βασισμένο σε μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στο Βερολίνο, με το σενάριο -που υπογράφουν οι Hanna Weg και Matt Johnson- να έχει γραφτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει στη Θεσσαλονίκη. Θα προβληθεί το φθινόπωρο του 2023. 

Στην ιστορία, κάποιος εκβιάζει τη CIA, δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντάς το να μοιάζει ότι η Υπηρεσία είναι υπεύθυνη. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο -αλλά και επαναστάτη- πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία.

Σημειώνεται ότι, η ταινία «The Bricklayer» είναι η τρίτη κινηματογραφική ταινία που πραγματοποιεί γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της χολιγουντιανής εταιρίας παραγωγής Millennium Media, μετά τις ταινίες «The Enforcer (Barracuda)» και «Expendables 4».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA