Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση που βγήκε στη δημοσιότητα κι αφορά στο κύκλωμα trafficking και τα θύματά του, που τα λυμαίνονται οι μαστροποί και τους προκαλούν ανεπανόρθωτες ηθικές και σωματικές βλάβες. Μια τέτοια περίπτωση είναι και μια 19χρονη νεαρή, την οποία οι απάνθρωποι εγκληματίες, φέρονται να την εξέδιδαν μέχρι να λιποθυμήσει. Χαρακτηριστικά, η ΕΡΤ ανέφερε σε σχετικό ρεπορτάζ πως η κοπέλα εκδίδετο μέχρι και 30 φορές τη μέρα...

Οι δράστες, την εγκλώβισαν σε ένα σπίτι υποχρεώνοντάς την να εκδίδεται πολλές φορές την ημέρα σε οίκο ανοχής του κέντρου της Αθήνας. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η κοπέλα από τη Μολδαβία είχε έρθει στην Ελλάδα μετά από παρότρυνση μιας 22χρονης ομοεθνούς της, η οποία της είχε υποσχεθεί ότι θα της βρει δουλειά.

Ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε, η 22χρονη με τους συνεργούς της, την εγκλώβισαν σε ένα σπίτι υποχρεώνοντάς την να εκδίδεται πολλές φορές την ημέρα σε οίκο ανοχής του κέντρου της Αθήνας. Μάλιστα, όταν επιχειρούσε να αντισταθεί την χτυπούσαν. Η απίστευτη ιστορία, που φαίνεται να έχει ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο, ήρθε στο φως μετά από έλεγχο της ΕΛΑΣ στον οίκο ανοχής. Έχουν συλληφθεί ήδη δύο άτομα και αναζητούνται τρία ακόμα. Η νεαρή κοπέλα έχει κι ένα μικρό παιδάκι, το οποίο κρατείτο κι αυτό από τους μαστροπούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA