Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης, ο οποίος μετά τον Γιάννη Αγγελάκα, επιτέθηκε μέσω των social media στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για την περιπαικτική ανάρτησή του για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αντιπολεμική συναυλία, προχώρησε χθες (28/3) σε μία καταγγελία, η οποία προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, ο μουσικοσυνθέτης έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι τον «έκοψαν» από προγραμματισμένη συνέντευξη που είχε κανονιστεί στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «λίγο πριν να βγω στο τηλέφωνο με ενημέρωσαν ότι η διεύθυνση, και συγκεκριμένα ο κύριος Άρης Τόλιος, αποφάσισε να με κόψει μετά το θέμα που έχει προκύψει με το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και την έμμετρη απάντησή μου. Κάθε σχόλιο περισσεύει».

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Πόλεμος» στα social media μετά το post για την Συναυλία Ειρήνης - Αντίδραση Αγγελάκα

Ο Μητσοτάκης επανήλθε λίγες ώρες αργότερα με νέο μήνυμα, στο οποίο ανέφερε ότι ύστερα από την δημοσιοποίηση του σχολίου του και της έκτασης που πήρε το θέμα, το οποίο διακινήθηκε ευρέως από τα social media, κλήθηκε να περάσει από το πειθαρχικό συμβούλιο μουσική παραγωγός της ΕΡΤ. «Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι η κυρία Ήρα Πανανίδου, μουσικός παραγωγός στο Πρώτο Πρόγραμμα της EPT, με πολυετή πείρα από την δεκαετία του '80, θα περάσει πειθαρχικό συμβούλιο μετά τον σάλο που ξέσπασε για την συνέντευξή μου που κόπηκε λόγω της δημόσιας κόντρας μου με τον υιό Μητσοτάκη» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η πρώτη ανάρτηση Μητσοτάκη

Και η δεύτερη μετά τον σάλο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA