Μενού
  • Α-
  • Α+

«Φωτιές» έχει ανάψει η διαθήκη του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου 2021 «νικημένος» από τον κορονοϊό σε ηλικία 72 ετών. Οπως φαίνεται στη μεγάλη περιουσία του εκλιπόντος δημοσιογράφου διεκδικούν πολλοί μερίδιο, ενώ ένας από τους διεκδικούντες είναι και ο πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης.

Με σχετική ανακοίνωση του κόμματός του κάνει αναφορά στην οικογένειά του Γιώργου Τράγκα, ενώ προχωράει και σε αποκαλύψεις σχετικά με τη διαθήκη ή τις κρυφές διαθήκες, καθώς και τις περίεργες, όπως αναφέρει, κρυφές επισκέψεις που δέχθηκε ο δημοσιογράφος και ιδρυτής του κόμματος κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Πάρις Κουρτζίδης: Υπάρχει άλλη διαθήκη

Ο Πάρις Κουρτζίδης πραγματοποίησε δηλώσεις στις οποίες έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ιδρυτή του Κινήματος «Ελεύθεροι Ανθρωποι» Γιώργο Τράγκα, ενώ μίλησε για άγνωστα γεγονότα, τις ημέρες που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, αλλά και για την περιουσία, τις διαθήκες του και την οικογένεια του αείμνηστου δημοσιογράφου.

«Μιλούσα τηλεφωνικά με τον Γιώργο Τράγκα όταν ήταν στο νοσοκομείο και έτσι μου εκμυστηρεύθηκε ότι είχε τακτοποιήσει τους πάντες και τα πάντα. Και μου το τόνιζε συνεχώς. Ρωτώ ευθέως λοιπόν: Υπάρχει άλλη διαθήκη που προβλέπει την οικονομική αυτοτέλεια και του Κινήματος; Και ποιος θα μπορούσε να την έχει ιδιοχείρως; Υπάρχει άλλη διαθήκη που προβλέπει τη σύσταση ιδρύματος "ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ" με σκοπό και να στεγάσει το δημοσιογραφικό του αρχείο, αλλά και να έχει φιλανθρωπικό έργο; Κάτι που αποκαθιστά τη μνήμη και την ειλικρίνεια του για τη θέλησή του να προσφέρει στον άνθρωπο και την ελληνική κοινωνία; Και εάν υπάρχει, ποιος μπορεί να την έχει αυτή την ιδιόχειρη διαθήκη; Έγιναν "μυστικές επισκέψεις" στο νοσοκομείο όσο ακόμα ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν διασωληνωμένος; Από ποια ή από ποιον; Έχουν πολλή δουλειά να κάνουν οι Αρχές…».

«Είναι απορίας άξιον γιατί επί 2,5 μήνες δεν βγήκε κανείς να πει – ενώ η μία πλευρά γνώριζε – ότι έστω υπάρχει μία διαθήκη του 2018. Η οποία μάλιστα τροποποιήθηκε από πληρεξούσιο, ποτέ με την παρουσία του ίδιου, δύο φορές. Τι παιχνίδια είναι αυτά; Τι διαπραγματεύονται; Σας διαβεβαιώνω: Ότι είναι να διεκδικήσουμε ως κόμμα, ως κίνημα, θα το διεκδικήσουμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA