Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι έρευνες για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα συνεχίζονται και η αυξημένη τροπονίνη που ανιχνεύτηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας γεννά ερωτήματα και φαίνεται να οδηγεί τις εξελίξεις γύρω από τη λύση του γρίφου. Από την πλευρά της η Ρούλα Πισπιρίγκου σε επικοινωνία που είχε με το Πρωινό, είπε πως η αλήθεια θα φανεί σύντομα και σχολίασε τις πληροφορίες για την ανίχνευση ουσίας στην κόρη της λέγοντας πως υποψιάζεται ότι πρόκειται για φάρμακο της αγωγής, το οποίο άλλαξε στην Αθήνα μετά την διακομιδή της από την Πάτρα, διευκρινίζοντας ωστόσο πως δεν είναι γιατρός. 

Σύμφωνα με το Πρωινό, η Ρούλα Πισπιρίγκου επέμεινε πως δεν έχει επισκεφτεί χαρτορίχτρα, υποστήριξε πως οι μαρτυρίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας είναι ανυπόστατες και πως οι μάρτυρες δεν υπάρχουν καν σαν οντότητες. Ισχυρίστηκε πως η ίδια και ο Μάνος έχουν 5 με 6 συγγενείς και έχουν βρεθεί 50 ξαδέρφια, 100 θείοι και 300 γείτονες. 

Για την μαρτυρία πως δεν την ήθελε η οικογένεια του Μάνου, η Ρούλα Πισπιρίγκου διαψεύδει και λέει πως την επισκέπτεται καθημερινά η πεθερά και κάθε δύο μέρες ο πεθερός και ας μην είναι ζευγάρι με τον γιο τους. Είπε επίσης πως η πεθερά κρατούσε την Τζωρτζίνα, έκαναν Πάσχα μαζί και ήταν αγαπημένοι σαν οικογένεια. Οπως ανέφερε η δημοσιογράφος του Πρωινού, η Ρούλα της είπε πως παρακολουθεί τις εκπομπές στην τηλεόραση, πως δεν είναι ήρεμη και έχει χάσει τον ύπνο της τον οποίο εύχεται να τον ξαναβρεί. Επίσης τονίζει πως σύντομα θα φανεί η αλήθεια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA