ΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/03/2022 14:35

ΠΟΕΔΗΝ: Διαμαρτυρία υγειονομικών για το νομοσχέδιο, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τις αναστολές εργασίας

Κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν υγειονομικοί αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για την υγεία που συζητείται στη Βουλή, στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τις αναστολές εργασίας

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
ΠΟΕΔΗΝ: Διαμαρτυρία υγειονομικών για το νομοσχέδιο, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τις αναστολές εργασίας
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν υγειονομικοί αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για την υγεία που συζητείται στη Βουλή, στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τις αναστολές εργασίας. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης έξω από τη Βουλή, υγειονομικός που πραγματοποιεί απεργία πείνας έχασε τις αισθήσεις του. Επίσης έγινε χρήση χημικών για να διαλυθεί η συγκέντρωση.

Η ΠΟΕΔΗΝ έδωσε ραντεβού στις 12:30 έξω από το υπουργείο Υγείας και στη συνέχεια τα μέλη της ξεκίνησαν πορεία που κατέληξε στη Βουλή. «Τετάρτη 30/3 στις 12:30 μεσημέρι μεγάλη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ στο Υπουργείο Υγείας και πορεία στη Βουλή που συζητείται το νομοσχέδιο της υγείας. ΕΝΑΝΤΙΑ… Στην ιδιωτικοποίηση, τις αναστολές εργασίας, την ομηρία των συμβασιούχων, την επιστροφή των εργολάβων» ανέφερε σε κάλεσμα που απηύθυνε την Τρίτη (29/3) ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος. H Ομοσπονδία λέει «όχι στην ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, άρση αναστολών εργασίας και μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΟΕΔΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ