Μενού
  • Α-
  • Α+

Κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν υγειονομικοί αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για την υγεία που συζητείται στη Βουλή, στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τις αναστολές εργασίας. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης έξω από τη Βουλή, υγειονομικός που πραγματοποιεί απεργία πείνας έχασε τις αισθήσεις του. Επίσης έγινε χρήση χημικών για να διαλυθεί η συγκέντρωση. 

Η ΠΟΕΔΗΝ έδωσε ραντεβού στις 12:30 έξω από το υπουργείο Υγείας και στη συνέχεια τα μέλη της ξεκίνησαν πορεία που κατέληξε στη Βουλή. «Τετάρτη 30/3 στις 12:30 μεσημέρι μεγάλη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ στο Υπουργείο Υγείας και πορεία στη Βουλή που συζητείται το νομοσχέδιο της υγείας. ΕΝΑΝΤΙΑ… Στην ιδιωτικοποίηση, τις αναστολές εργασίας, την ομηρία των συμβασιούχων, την επιστροφή των εργολάβων» ανέφερε σε κάλεσμα που απηύθυνε την Τρίτη (29/3) ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.  H Ομοσπονδία λέει «όχι στην ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, άρση αναστολών εργασίας και μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA