Μενού
  • Α-
  • Α+

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται και θα παραμείνουν έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, καθώς μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις και τη δίωξη που ασκήθηκε στην 33χρονη, δεκάδες κόσμου βρέθηκαν στο σημείο που διαμένει. Η ίδια, διανυκτέρευσε στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ και σε λίγες ώρες από τώρα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή, ωστόσο από την πρώτη στιγμή άρχισε να μαζεύεται κόσμος έξω από το σπίτι της οικογένειας των τριών νεκρών παιδιών, στην Πάτρα.

Διαβάστε ακόμη: Ολονύχτια η ανάκριση της Ρούλας Πισπιρίγκου που κράτησε το στόμα της κλειστό – Νέα «βόμβα» από τον Γρηγόρη Λέων

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξαπέλυσαν ύβρεις εναντίον των μελών της οικογένειας που βρίσκονταν στο εσωτερικό του σπιτιού. Έγραψαν συνθήματα στους τοίχους του σπιτιού ενώ το εξαγριωμένο πλήθος φώναζε «θάνατος θάνατος». Τα ξημερώματα της Πέμπτης, το σπίτι σφραγίστηκε εντελώς από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο.

Σήμερα στην ανακρίτρια

Εξάλλου, σήμερα Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα οδηγηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας. Η κατηγορύμενη πλέον για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας στο Νοσοκομείο Παίδων στις 29 Ιανουαρίου, καλείται να λογοδοτήσει για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για την απολογία της από τη δικαστική λειτουργό.

Σύμφωνα με τον νόμο, αφού η γυναίκα συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της από την Ανακρίτρια κατόπιν σχετικής εισήγησης της Εισαγγελίας, έχει δικαίωμα να απολογηθεί εντός πέντε ημερών από την εκτέλεση του εντάλματος ώστε να κριθεί η περαιτέρω ποινική της μεταχείριση.

Όπως εκτιμάται, η Ανακρίτρια που καλείται να διενεργήσει κύρια ανάκριση για τον θάνατο της 9χρονης, πιθανότατα θα χειριστεί εφόσον υπάρχουν ποινικά ευρήματα και τις υποθέσεις για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της κατηγορουμένης, της Μαλένας τον Απρίλιο του 2019 σε ηλικία 3,5 ετών στο Νοσοκομείο Ελπίδα και της μόλις 6 μηνών Ίριδας στο σπίτι της οικογένειας τον Μάρτιο του 2021.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA