Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, να έχει μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ καθώς ασκήθηκε σε βάρος της ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, η κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις γύρω από το θέμα. Σοκαρισμένος όμως είναι και ο παρουσιαστής της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», Αντώνης Κανάκης με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την πρωτοφανή αυτή υπόθεση.

Ετσι κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής στον «αέρα» του ΑΝΤ1, ο Αντώνης Κανάκης έκανε μία αρχική αναφορά στο θέμα φανερά σοκαρισμένος: «Σήμερα είναι μια από τις παράξενες ημέρες για το Ράδιο Αρβύλα, που συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Μας επηρεάζουν και μας δυσκολεύουν στην εκπομπή. Όταν φτάνεις στο σημείο να βλέπεις στο σήμα της εκπομπής το αγαπημένο πρόσωπο ενός φίλου που έχασες πρόσφατα και να λες α ρε Βασίλη καλά που δεν είσαι εδώ να βλέπεις αυτά που γίνονται στον κόσμο. Θα κάνω ό, τι μπορώ να κρατηθώ».

Οσο όμως διήρκεσε η εκπομπή οι εξελίξεις «έτρεχαν», με αποτέλεσμα ο Αντώνης Κανάκης να κάνει ακόμη μία αναφορά στην υπόθεση κατά το τέλος των «Ράδιο Αρβύλα» προχωρώντας σε μία κατάθεση ψυχής: «Μάθαμε τα νέα κι όπως κι εσείς έτσι κι εμείς βιώνουμε αυτό το βιασμό. Δεν θέλουμε να παρακολουθούμε αυτήν την τοξικότητα των ειδήσεων κι αυτός ο βομβαρδισμός με πληροφορίες, οι οποίες επί της ουσίας δεν είχαν κάποιο ουσιαστικό περιεχόμενο, παρά μόνο να μας υπενθυμίζουν την ασχήμια του κόσμου μας. Όπου ανοίγουμε την τηλεόραση και τα σάιτ να βλέπουμε για αυτήν την υπόθεση στην Πάτρα.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μουδιασμένοι μπήκαμε στην εκπομπή. Ξέρετε όσοι έχετε γίνει γονείς ότι το μεγαλύτερο προνόμιο που έχεις είναι η αγάπη κι η εμπιστοσύνη αυτής της ψυχούλας. Αυτό το καθαρό κι αγνό πλάσμα σε εμπιστεύεται και σε αγαπά. Το να χρησιμοποιείς αυτήν την εμπιστοσύνη για να του κάνεις μια θανατηφόρα ένεση, που αυτή η ψυχούλα πιστεύει ότι για να το κάνει η μαμά μου ή ο μπαμπάς είναι για το καλό μου, είναι αδιανόητη σκέψη.

Σε βιάζει, σου μαυρίζει τη ψυχή και σου καταστρέφει τη ψυχολογία. Εγώ ήμουν από τους ανθρώπους που πίστευα ότι δεν εμπλέκεται η μητέρα και δεν είναι θέμα αφέλειας αλλά επιβίωσης. Ακόμα και τώρα κρατώ την ελπίδα ότι δεν εμπλέκεται η μητέρα. Είναι ακόμα πιο δύσκολο να ζήσεις σε έναν κόσμο, που μια μητέρα έκανε αυτό που έκανε. Ελπίζω ότι δεν είναι η μητέρα γιατί δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλο σε αυτόν τον κόσμο. Το πράγμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει σε τέτοιο βαθμό, που δυσκολεύομαι να την παλέψω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA