Μενού
  • Α-
  • Α+

«Οι γιατροί πιστεύουν ότι και η τετραπληγία της Τζωρτζίνας οφείλεται στην κεταμίνη» είπε η Τατιάνα Στεφανίδου και υποστήριξε πως τις διαδικασίες για να ξετυλιχτεί το κουβάρι της υπόθεσης των θανάτους των τριών κοριτσιών ξεκίνησε ένας γιατρός από την Πάτρα. Πλέον η Ρούλας Πισπιρίγκου έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αφού ανιχνεύτηκε μεγάλη ποσότητα κεταμίνης στην 9χρονη κόρη της. 

«Ενας γιατρός, ένας άνθρωπος πάρα πολύ ευαίσθητος. Ενας άνθρωπος από τους γιατρούς που αγαπάνε τα παιδιά. Ενας γιατρός που εργάζεται στην ΜΕΘ αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά και κίνησε τις διαδικασίες. Μετά από δύο θανάτους πήγε η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο και ήταν μια χαρά και τους έβγαζε τρελούς (σ.σ. Ρούλα Πισπιρίγκου) λέγοντας πως έκανε εμετούς. Εκεί στο νοσοκομείο οι γιατροί κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά. Εκαναν εξετάσεις και ήταν υγιές και 3 παρά τα ξημερώματα έπαθε το επεισόδιο με την ανακοπή. Οταν το παιδί ήταν στη ΜΕΘ αυτός ο γιατρός ήταν κοντά του. Ο γιατρός έκανε βιντεοκλήση στη μητέρα και της έλεγε κοίτα η κόρη σου είναι εδώ χαμογελάει» είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στον ALPHA. 

«Εδώ και έναν μήνα όλοι πια γνωρίζαμε ότι υπάρχουν ενδείξεις πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αφαιρέσει τη ζωή των παιδιών της. Οι ιατροδικαστές έκαναν αγώνα δρόμου για να βρουν στοιχεία. Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε να δούμε τι στοιχεία έχει βρει η αστυνομία σε συνεργασία με τους επιστήμονες  για να δέσει την υπόθεση. Ποιος ήταν ο μηχανισμός θανάτου της Τζωρτζίνας; Πώς η Ρούλα προμηθεύτηκε την κεταμίνη; Με ποιον τρόπο χορήγησε την ουσία στην Τζωρτζίνα;», ανέφερε. «Η Τζωρτζίνα ήταν ένα υγιές παιδί. Το πώς κατέστη τετραπληγική, αυτό είναι ένας ακόμα γρίφος και οι Αρχές εκτιμούν πως ήταν ακόμα μία απόπειρα της μητέρας να σκοτώσει το παιδί της. Αν σκεφτούμε τι πέρασε αυτό το παιδάκι από την ίδια του τη μητέρα...» είπε επίσης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA