Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξυλοδαρμό κατά την παρουσία της στη ΓΑΔΑ κατήγγειλε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ και η αδερφή της είπε πως τους επιβεβαίωσε και η ίδια στη συνάντηση που είχαν πως την χτύπησαν. Οι δύο γυναίκες που επισκέφθηκαν την κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, μίλησαν στο Star και ανέφεραν πως δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα. «Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε θα πρέπει να πάνε στον εισαγγελέα» απάντησε ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, που βρισκόταν φιλοξενούμενος στην ίδια εκπομπή.

«Το παιδί έχει δεχθεί μπουνιές στο πρόσωπο και έχει μελανιές στα πλευρά. Είδα το πρόσωπό της χτυπημένο. Δεν κοιμάται, δεν τρώει, φοβάται και πονάει πολύ. Μου είπε ότι της τραβούσαν τα μαλλιά και της έλεγαν "π... ομολόγησε". Μου χτυπούσε το τζάμι και μου φώναζε "πάρε από εδώ, δεν αντέχω άλλο"», είπε η μητέρα και επανέλαβε ότι επιμένει πως η κόρη της είναι αθώα, ωστόσο η εικόνα από την μεταφορά της στο γραφείο του ανακριτή δεν φαίνεται να επιβεβαιώνει τα λεγομένά της. Σχολιάζοντάς το αυτό είπε πως μπορεί να περπατά αλλά πονάει πολύ.

Τα ίδια ουσιαστικά είπε και η αδερφή της, που ήταν η τελευταία που την είδε πριν από τη σύλληψή της, ενώ την επισκέφθηκε και στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται πλέον. «Όταν μπήκαμε μέσα είδαν έναν άνθρωπο ταλαιπωρημένο. Δεν μπορούσε να κουνηθεί. Τη ρώτησα αν τη χτύπησαν. Φοβόταν τους αστυνομικούς και δεν μας απαντούσε. Αλλά μας το επιβεβαίωσε με τα μάτια και μας έδειχνε τα σημεία» είπε.

«Διώκεται αυταπάγγελτα. Να γίνει επίσημη η καταγγελία ώστε να οριστεί ιατροδικαστής και να την εξετάσει σήμερα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA