Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 14 Απριλίου, με την υποβολή ερωτήσεων από την πλευρά της υπεράσπισης στην πρώτη γυναίκα που έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική της κακοποίηση το 2008, θα συνεχιστεί η δίκη του ηθοποιού στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Η διαδικασία και κατά την επόμενη συνεδρίαση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά από σχετικό αίτημα της μάρτυρος που έκανε ομόφωνα δεκτό το Δικαστήριο.

Διαβάστε ακόμηΡούλα Πισπιρίγκου: Εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή και δεν προκύπτει ξυλοδαρμός

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας δήλωσε πως «είναι δυστύχημα που δεν παρευρίσκονται δημοσιογράφοι στο ακροατήριο για να καταγραφεί η σημερινή διαδικασία. Οι κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη καταρρέουν».

Από την πλευρά της, η Κική Μπαρκιτζίδου, η οποία εκπροσωπεί επίσης τον Πέτρο Φιλιππίδη σημείωσε πως «θα ήθελα ως δικηγόρος και ως νομικός οι πόρτες να μην είναι κλειστές για να ακούσετε όσα ακούσαμε και εμείς. Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA