Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα μαρτυρία για τον αιφνίδιο θάνατο της σπιτονοικοκυράς βάζει «φωτιά» στις εξελίξεις για την υπόθεση στην Πάτρα. Αν και στις συνεντεύξεις τους η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωναν πως η σπιτονοικοκυρά τους πέθανε από καρκίνο, ο οικογενειακός φίλος, μιλώντας στο Live News, δηλώνει πως δεν είχε προβλήματα υγείας, παρά μόνο κινητικά. Μάλιστα, εξηγεί πως «για ένα διάστημα αγόραζε φαγητό απ' έξω γιατί δεν είχε εμπιστοσύνη σε κανέναν».

Διαβάστε ακόμηΠάτρα: Αγνοήθηκε καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας, όταν ήταν λίγων μηνών

Τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα είναι γιατί το ζευγάρι ανέφερε πως η 69χρονη είχε καρκίνο, γιατί υπάρχει τάφος ενώ η ίδια αποτεφρώθηκε και ποιος έδωσε την εντολή για αποτέφρωση. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, το ζευγάρι το 2015 μπήκε στο ισόγειο διαμέρισμα της γυναίκας και για ένα χρονικό διάστημα δεν πλήρωνε ενοίκιο, καθώς η Τζωρτζίνα, όπως έλεγαν οι γονείς, είχε προβλήματα υγείας. Αργότερα η οικογένεια άρχισε να πληρώνει ποσό 200 ευρώ, το οποίο μάλιστα ο Μάνος Δασκαλάκης είχε ισχυριστεί  - σε δηλώσεις του - πως συνέχιζαν να το καταβάλλουν. Όταν, μάλιστα, η γυναίκα αρρώστησε και ενώ είχε κάποια κινητικά προβλήματα, η Ρούλα Πισπιρίγκου - για να μπορεί να την επισκεφθεί στον θάλαμο που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο του Ρίο - εμφανιζόταν ως ανιψιά της.

Βέβαια, τώρα οι Αρχές εξετάζουν μια ανώνυμη καταγγελία που έχει γίνει για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Η ανώνυμη καταγγελία εξετάζεται με κάθε προσοχή από τους έμπειρους αστυνομικούς και, όπως λένε, «αν είναι κάτι άλλο, θα φανεί». Σύμφωνα μάλιστα με όσα δήλωσε στην εκπομπή Live News ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, ερευνάται εάν σχετίζεται με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, κατόπιν ανώνυμης καταγγελίας που έγινε στις Αρχές. «Κλειδί» για τη λύση του γρίφου με τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας ενδεχομένως αποτελεί η πρώτη ανακοπή που υπέστη η Τζωρτζίνα, η οποία την κατέστησε τετραπληγική: «Ο κόσμος που δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον για την υπόθεση Θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα γίνει ενδελεχής και αναλυτική έρευνα προκειμένου να αποδειχθεί αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια και στους θανάτους των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας τη Μαλένα και την Ιριδα. Η δικογραφία που έχει πάει στην εισαγγελία λέει ακριβώς το τι έχει συμβεί και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουν να αποδείξουν οι συνάδελφοί μου εάν υπάρχει εγκληματική ενέργεια και στα άλλα δύο παιδιά. Θα γίνει ενδελεχής έρευνα και προσωπική μου άποψη είναι ότι θα καταφέρουν να εξιχνιάσουν την υπόθεση μέχρι τέλους», είπε ο κ. Μαυροειδάκος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA