Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν από λίγη ώρα αποχώρησε από την ΓΑΔΑ ο νέος συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνος Ζάρδας, ο οποίος είχε την πρώτη συνάντηση μαζί της, μετά τον διορισμό του στην υπόθεση. Μαζί με τον κ. Ζάρδα την υπεράσπισή της αναμένεται να αναλάβει και ο δικηγόρος από την Θεσσαλονίκη, Όθωνας Παπαδόπουλος, μετά από αίτημα της οικογένειάς της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Όθωνας βρίσκεται καθ' οδόν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά την συνάντηση του Κ. Ζάρδα με την κατηγορούμενη, ο δικηγόρος ζήτησε να μάθει αν όντως ισχύουν οι ισχυρισμοί της μητέρας και της αδερφής της ότι την έχουν χτυπήσει, ενώ ο ίδιος δεν είδε μώλωπες. Επίσης, η Ρούλα Πισπιρίγκου επανέλαβε ότι δεν γνωρίζει τι είναι η κεταμίνη και αρνείται κατηγορηματικά ότι σκότωσε την εννεάχρονη Τζωρτζίνα.

Επιπλέον, η κατηγορούμενη φέρεται να είχε επικοινωνία με τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι καταβεβλημένη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA