Μενού
  • Α-
  • Α+

Η υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον με τα διεθνή Μέσα να ασχολούνται πλέον εκτενώς με την διαφαινόμενη δολοφονία του 9χρονου κοριτσιού, της Τζωρτζίνας, αλλά ενδεχομένως και των άλλων δύο κοριτσιών της Μαλένας και της Ιριδας, ενώ υπάρχουν σκιές και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας.

Διαβάστε ακόμη: Φως στο Τούνελ: Παγκόσμια πρωτιά για την Αγγελική Νικολούλη – No1 Twitter trend στον κόσμο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται στην κρατική ασφάλεια και τη Δευτέρα θα απολογηθεί κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, με τη χορήγηση της ουσίας κεταμίνη, η οποία εντοπίστηκε σε μεγάλες συγκεντρώσεις στον οργανισμό του κοριτσιού. Ο πατέρας των κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης παίρνει αποστάσεις από την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία τον κατηγορεί για τη στάση που τηρεί, ενώ όπως είπε η ίδια μέσα από το κρατητήριο χθες, ο Δασκαλάκης ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του και «φοβάται μην πάει φυλακή αυτός κι ο πατέρας του».

Εξάλλου, άλλο ένα επεισόδιο του ζευγαριού ήρθε στο προσκήνιο, όταν φέρονται να τσακώθηκαν για την πατρότητα των δύο μικρότερων κοριτσιών και μάλιστα φέρονται να ήρθαν και στα χέρια ενώπιον τρίτων. Ολα αυτά μαζί συνθέτουν ένα «εκρηκτικό κοκτέιλ» στη σχέση του ζευγαριού κι όπως είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος της ΕΛΑΣ εν αποστρατεία, αυτή η κόντρα θα «βγάλει νέες αποκαλύψεις».

«Δύο είναι οι εξηγήσεις για αυτό που είπε η Ρούλα. Από την μία μπορεί να το είπε για επικοινωνιακούς λόγους, καθώς είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, και να “πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα”, αφήνοντας όλους τους αστυνομικούς να ψάχνουν. Από την άλλη, μπορεί να το είπε γιατί μπορεί όντως να υπάρχει κάτι από πίσω και έμμεσα ο Μάνος να απάντησε, όπως απάντησε. Αν είναι το δεύτερο τότε υπάρχει πρόβλημα», είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star την Παρασκευή το βράδυ.

«Κατά τα λεγόμενα της κυρίας Πισπιρίγκου, ο Μάνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά. Όσο υπήρχαν παιδιά βεβαίως και όφειλε να συνεισφέρει οικονομικά. Τώρα έχει κάποια υποχρέωση να βρει δουλειά για να βοηθήσει τη Ρούλα; Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά», συμπλήρωσε ο κ. Κατερινόπουλος.

«Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι φοβούνται μεταξύ τους (σ.σ.: του Μάνου και της Ρούλας). Για να θυμηθώ την παλιά αστυνομική μου γλώσσα, θα αρχίσει το κελάηδισμα και όχι το τιτίβισμα» πρόσθεσε ο κ. Κατερινόπουλος.

Μάνος Δασκαλάκης: Αναφέρεται στη Ρούλα Πισπιρίγκου ως «κατηγορούμενη»

Από την πλευρά του, ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε μιλώντας στον ANT1: «Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι».

«Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι φοβούνται μεταξύ τους (σ.σ. του Μάνου και της Ρούλας). Για να θυμηθώ την παλιά αστυνομική μου γλώσσα, θα αρχίσει το κελάηδισμα και όχι το τιτίβισμα» πρόσθεσε ο κ. Κατερινόπουλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA