Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας στην Πάτρα. Τη στιγμή που συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί τι συνέβη και με τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, την Μαλένα και την Ιριδα, στο «κάδρο» μπαίνει και ο θάνατος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού η οποία είχε συμπάθεια στον Μάνο Δασκαλάκη

Στην εκπομπή «Open Weekend» μίλησε ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, ο οποίος αποκάλυψε νέα στοιχεία. Οπως είπε, έχει μια πληροφορία πως ο Μάνος είχε πουλήσει ως πληρεξούσιος ένα διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς τους αξίας 250.000 ευρώ. Ο Γιώργος Αναστασόπουλος εξήγησε επίσης πως η συμπεριφορά της Ρούλας απέναντι στη σπιτονοικοκυρά τους ήταν εχθρική.

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα - Μάνος Δασκαλάκης: Θέλω να μάθω πώς η Πισπιρίγκου έδωσε κεταμίνη και τι έγινε με τα άλλα 2 παιδιά μου

Ο δημοσιογράφος ξεκαθαρίζει πως μεταφέρει την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη καθώς δεν την έχει διασταυρώσει ακόμη, ωστόσο λέει πως οι χρόνοι συμπίπτουν με τα εξής από δω και πέρα: «Ένας υπάλληλος των 1.000 ευρώ δεν μπορεί να αγοράζει μηχανή, αυτοκίνητο, όργανα μουσικής για το στούντιο. Είχαν ευεργετηθεί τα δύο παιδιά από την σπιτονοικοκυρά, ωστόσο άλλαξε κάποια στιγμή η συμπεριφορά τους». 

«Πρέπει να βάλουμε στην εξίσωση ότι η 69χρονη είχε υποσχεθεί στον Μάνο ότι θα του έγραφε τα δυο σπίτια και εκείνο στο οποίο έμενε η ίδια αλλά και αυτό που έμενε το ζευγάρι. Εδώ υπάρχει η σύγκρουση ανάμεσα στην Ρούλα και τον Μάνο» όπως είπε. Ο δημοσιογράφος στη συνέχεια εξήγησε πως ακούγεται από τον περίγυρο της οικογένειας πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε τις εξής σκέψεις: ']Τι έγινε τώρα όλα τα παίρνει ο Μάνος; Γιατί να μη γραφεί και ένα σπίτι σε έμενα;».  Ακόμη, ο ίδιος τόνισε πως ο μόνος άνθρωπος που επισκεπτόταν τη 69χρονη ήταν η Ρούλα και μάλιστα σαν ανιψιά της. «Η τσαούσα της υπόθεσης ήταν η Ρούλα, η οποία μπορούσε να κάνει εκβιασμούς», είπε ο δημοσιογράφος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA