Μενού
  • Α-
  • Α+

«Εγώ από τα όσα παρόμοια περιστατικά -τέτοιο δεν έχουμε ζήσει αυτό είναι του αιώνα- περιστατικά με παιδοκτονίες, δεν είδα ποτέ ζευγάρι να μονιάζει. Πάντα σφάζονται μετά τη σύλληψη και ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλο. Δεν θυμάμαι περιστατικό που να είναι μαζί» είπε ο Πάνος Σόμπολος στη σκιά των αποκαλύψεων μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και τα «καρφιά» για τον Μάνο Δασκαλάκη που την αποκάλεσε δημοσίως κατηγορούμενη. 

«Εχουμε περιστατικά παλαιότερα που εμπλέκεται ο ένας και όχι και οι δύο» είπε και τόνισε πως στην υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα «οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και αποκαλυπτικότατες όσο περνάνε οι μέρες». Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Πάνος Σόμπολος αναφέρθηκε και σε περιστατικά με παιδοκτονίες: «Ενα από τα αρκετά, σε χωριό της Πελοποννήσου. Εθαψε τα δύο παιδάκια του ζωντανά μαζί με τη σύζυγο και έλεγε στους συγχωριανούς πως τα παιδιά τα έδωσε στην Αθήνα. Πάντως το ένα ήταν 18 μηνών και το άλλο 4 μηνών. Και έλεγε πως το πήγε στην Αθήνα και το έδωσε και το άλλο σε έναν Αμερικάνο. Τελικά εξιχνιάζεται η υπόθεση και βρισκόμαστε εμείς στην αναπαράσταση. Τον ρωτήσαμε γιατί το έκανε και είπε πως το παιδί ήταν άρρωστο που δεν είχε τίποτα. Σε άλλο χωριό της Πελοποννήσου, 23 χρονών η κόρη, 49 η μάνα. Εμεινε έγκυος η κόρη. Την δηλητηρίασε η μάνα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Το κορίτσι πέθανε και η μάνα το δηλητηρίασε για να μην γίνει ρεζίλι στο χωριό». 

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η Πισπιρίγκου φαντασιωνόταν πώς σκότωνε τα παιδιά της - Ενας σαδιστικός θρίαμβος»

Ο Πάνος Σόμπολος εργάστηκε ως αστυνομικός ρεπόρτερ για σχεδόν 42 χρόνια. «Η Τζένη κράτησε την οικογένειά μας, εγώ έλειπα όλη μέρα για ρεπορτάζ» είπε επίσης και ανέφερε πως επιθυμία του ήταν να γίνουν δημοσιογράφοι και τα δύο παιδιά του. Οσο για τη συνέντευξη του γιου του, Γιώργου Σόμπολου, με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη απαντά: «είναι η συνέντευξη που παίζει στα κανάλια όλες αυτές τις ημέρες, οι αστυνομικοί απομαγνητοφώνησαν τη συνέντευξη και προχώρησαν στη έρευνα, τους βοήθησε πάρα πολύ. Εγώ ήταν μ πήρε και μου είπε μπαμπά τα κατάφερα και του λέω πως τους φέρθηκε και μου είπε με ανθρωπιά με σεβασμό και έκανα όλες τις ερωτήσεις». 

«Ολη σκεπτόμαστε την ψυχρότητα, την σκληρότητα. Αυτά είναι θέματα που μπορούν να τα δουν ψυχολόγοι και ψυχίατροι. Εχω πει μην βγάζουμε συμπεράσματα γιατί έχουν δει τόσα πολλά τα μάτια μου. Σπαράζει η γυναίκα για τον σύζυγο που έχασε και τον είχε σκοτώσει, Εχω δει και γυναίκες που συγκρατούνται αλλά πονούν μέσα τους. Δεν μπορείς να είσαι 100% βέβαιος» ανέφερε επίσης ο δημοσιογράφος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA