Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία συγκέντρωση και μία μοτοπορεία για τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, άνθρωποι με ουκρανικές σημαίες έχουν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα με αίτημα να σταματήσει η ρωσική εισβολή. Ταυτόχρονα, μηχανοκίνητη πορεία με ρωσικές σημαίες είναι σε εξέλιξη στο κέντρο. 

Η αυτοκινητοπομπή και η μοτοπορεία πέρασαν από την πλατεία Συντάγματος κορνάροντας και ανεμίζοντας ρωσικές και ελληνικές σημαίες. Μάλιστα, έκαναν χειρονομίες σε όσους συγκεντρώθηκαν με ουκρανικές σημαίες όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του πρακτορείου Eurokinissi: 

Η πορεία υπέρ της Ρωσίας, κατά του ναζισμού και κατά του μίσους προς τον ρωσικό λαό όπως λένε οι διοργανωτές, έγινε με τους οδηγούς να έχουν το χαρακτηριστικό γράμμα «Ζ» στα οχήματα. Τη στιγμή που επέστρεφαν όσοι συμμετείχαν στην πορεία υπέρ της Ρωσίας συναντήθηκαν με όσους συμμετείχαν σε αυτή υπέρ της Ουκρανίας. Έτσι, επικράτησε ένταση και απειλήθηκαν επεισόδια, ωστόσο, η Αστυνομία παρενέβη για να μην επιτρέψει να εκτραχυνθεί η κατάσταση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA