ΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/04/2022 12:18

Σύνταγμα: Ηλικιωμένη Ουκρανή κάνει «ντου» σε αυτοκίνητα Ρώσων και γίνεται viral

Mια γυναίκα μεγάλης ηλικίας, κρατώντας ένα κοντάρι με τη σημαία της Ουκρανίας στα χέρια, έκανε μόνη της «ντου» σε αυτοκίνητα Ρώσων που περνούσαν μπροστά από τους Ουκρανούς, στο Σύνταγμα

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Σύνταγμα: Ηλικιωμένη Ουκρανή κάνει «ντου» σε αυτοκίνητα Ρώσων και γίνεται viral
Πηγή: Twitter
Ανάγνωση:

Παράλληλες πορείες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (3/4) στο κέντρο της Αθήνας για τον πόλεμο της Ουκρανίας. Από τη μία ήταν οι Ουκρανοί που διαδήλωναν στο Σύνταγμα για την εισβολή της Ρωσίας στην πατρίδα τους κι από την άλλη, οι Ρώσοι που πραγματοποιούσαν μηχανοκίνητη πορεία από τη Συγγρού προς την Ομόνοια.

Υπήρξαν αντεγκλήσεις με χειρονομίες, μούντζες κι εκατέρωθεν βρισιές με τις Αρχές να επεμβαίνουν αρκετές φορές για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Από την προσοχή τους ωστόσο, διέλαθε μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας, η οποία φορώντας μία σημαία της Γεωργίας στην πλάτη και κρατώντας ένα κοντάρι με τη σημαία της Ουκρανίας στα χέρια, έκανε μόνη της «ντου» σε αυτοκίνητα Ρώσων που περνούσαν μπροστά από τους Ουκρανούς και τους προκαλούσαν.

Το στιγμιότυπο καταγράφηκε από παρευρισκόμενους που ανάρτησαν το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την θερμόαιμη γιαγιά να γίνεται «ηρωίδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΘΗΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ