Μενού
  • Α-
  • Α+

Αρχειοθετήθηκε η δικογραφία αναφορικά με την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα για φραστική επίθεση από τον δικηγόρο, του ανθρώπου που κατονόμασε ως βιαστή της. Το περιστατικό φερόταν πως έγινε μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς όπου η παθούσα μετέβη για να καταθέσει, σύμφωνα με το GRTImes. Η ίδια το αποκάλυψε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του είχε κινηθεί προκαταρκτική εξέταση, ύστερα από όσα είχε υποστηρίξει σε συνέντευξή της η 24χρονη καταγγέλλουσα για βιασμό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, Γεωργία Μπίκα, ότι την προπηλάκισε μέσα στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου.

Διαβάστε ακόμη: Χαρτορίχτρα: «Η Ρούλα έλεγε ότι η πεθερά της, τής έκανε μάγια και φταίει που πέθανε η Μαλένα»

Ο εισαγγελέας είχε παραγγείλει προκαταρκτική έρευνα για το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας. Κατά πληροφορίες, στην κατάθεση που κλήθηκε να δώσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, η 24χρονη φέρεται να ανασκεύασε, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- ότι ο καταγγελλόμενος δικηγόρος δεν την απείλησε. Αξιολογώντας τα στοιχεία της έρευνας, ο εισαγγελέας πρωτοδικών έκρινε ότι δεν στοιχειοθετείται αδίκημα, ζητώντας να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση, πρόταση που εγκρίθηκε από εισαγγελέα εφετών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA