ΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/04/2022 07:27

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Κατερινόπουλος: «Προφυλακίστηκε, ποια σειρά θα ακολουθηθεί;»

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ άφησε να εννοηθεί ότι η 33χρονη δεν θα είναι η μόνη που οδηγήθηκε στη φυλακή κι έπεται συνέχεια καθώς πιστεύει ακράδαντα πως υπάρχουν κι άλλοι (συν)ένοχοι στο έγκλημα

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Κατερινόπουλος: «Προφυλακίστηκε, ποια σειρά θα ακολουθηθεί;»
Πηγή: shutterstock, facebook, youtube
Ανάγνωση:

Αλλη μια αινιγματική ανάρτηση έκανε ο Θανάσης Κατερινόπουλος λίγο μετά την απόφαση για την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ άφησε να εννοηθεί ότι η 33χρονη δεν θα είναι η μόνη που οδηγήθηκε στη φυλακή κι έπεται συνέχεια. Μάλιστα, μιλά για περισσότερα από ένα άτομα που σημαίνει ότι πιστεύει ακράδαντα πως υπάρχουν κι άλλοι (συν)ένοχοι στο έγκλημα της Πάτρας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας κι ερευνάται και για τους θανάτους των άλλων δύο νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ιριδας. «Προφυλακίστηκε. Και τώρα ποια σειρά θα ακολουθηθεί;» έγραψε στο Twitter o Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Δείτε την ανάρτηση του Θανάση Κατερινόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΠΑΤΡΑ ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ