ΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/04/2022 17:39

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Απογοητευμένη και προδομένη από τον Μάνο Δασκαλάκη, δεν της σηκώνει το τηλέφωνο»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως κάνει προσπάθεια να επικοινωνήσει με τον Μάνο Δασκαλάκη αλλά δεν της σηκώνει το τηλέφωνο, όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος της 33χρονης από την Πάτρα που κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, Οθων Παπαδόπουλος

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Απογοητευμένη και προδομένη από τον Μάνο Δασκαλάκη, δεν της σηκώνει το τηλέφωνο»
Πηγή: eurokinissi, facebook
Ανάγνωση:

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως κάνει προσπάθεια να επικοινωνήσει με τον Μάνο Δασκαλάκη αλλά δεν της σηκώνει το τηλέφωνο, όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος της 33χρονης από την Πάτρα που κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, Οθων Παπαδόπουλος. «Η Ρούλα τηλεφώνησε στον Μάνο και δεν το σηκώνει» δήλωσε στο MEGA, προσθέτοντας ότι η 33χρονη αισθάνεται απογοητευμένη και προδομένη από τη στάση του.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε την πρόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου. «Μου δήλωσε την επιθυμία της να ζητήσει τη λύση του γάμου της δηλώνοντας τη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι σε μια κρίσιμη στιγμή για την ίδια δεν έχει την ηθική συμπαράσταση του συζύγου της», είπε ο κ. Παπαδόπουλος σχετικά με την αίτηση διαζυγίου που θέλει να καταθέσει η 33χρονη, δηλώντας τη δυσαρέσκειά της προς το πρόσωπο του συζύγου της.

Διαβάστε ακόμη: Ρούλα Πισπιρίγκου: Πέρασε κρίση στο κελί του Κορυδαλλού - Σε πλήρη απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους

«Αισθάνεται απογοητευμένη, την έχει πληγώσει η στάση του, μου έχει ζητήσει να το δημοσιοποιήσω, αισθάνεται προδομένη», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος. Παράλληλα σημείωσε πως θα ψάξει απαντήσεις για τους ισχυρισμούς της πελάτισσάς του. Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε ότι το κρίσιμο ερώτημα αν τελικά το παιδιατρικό νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα είχε κεταμίνη, δεν έχει απαντηθεί.

Video Loading...

«Μέσα από τη δικογραφία δεν έχουμε συγκεκριμένη απάντηση αν πράγματι τελικά η φαρμακευτική ουσία κεταμίνη υπήρχε ή υπάρχει διαθέσιμη στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐας Κυριακού. Έχουμε υποβάλλει αίτημα ώστε να ερωτηθεί εγγράφως από την ανακριτική αρχή το νοσοκομείο και να απαντήσει εγγράφως στο ερώτημα ένα ναι ή είναι όχι», είπε ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της 33χρονης, «θέση της δεν είναι ότι το παιδί το σκότωσαν οι γιατροί. Η θέση της είναι ότι δεν μπορώ να εξηγήσω πως βρέθηκε αυτή η ουσία κατά την τοξικολογική εξέταση και η μόνη εκδοχή που μπορώ να δώσω σαν πιθανή να έχει συμβεί, είναι να έχει χορηγηθεί από τους γιατρούς που επιχειρούσαν την ανάνηψη του παιδιού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΤΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΟΘΩΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΚΕΤΑΜΙΝΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ