Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της αμύθητης κληρονομιάς του Γιώργου Τράγκα, καθώς η Αρχή Kαταπολέμησης Nομιμοποίησης Eσόδων από Eγκληματικές Δραστηριότητες έχει αναλάβει δράση σχετικά με την περιουσία που άφησε στη σύζυγό του Μαρία Καρρά.

Διαβάστε ακόμη: Σίσσυ Ζουρνατζή: Καταδικάστηκε ο πρώην σύντροφός της για ξυλοδαρμό

Η εμπλοκή των οικονομικών Αρχών στην υπόθεση ήταν αναμενόμενο και σύμφωνα με πληροφορίες οι ελεγκτικοί μηχανισμοί θα ερευνήσουν όλες τις κινήσεις της κυρίας Καρρά σε Ελλάδα και εξωτερικό, ειδικά από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η ίδια γνώριζε για την ύπαρξη της διαθήκης που συνέταξε ο σύζυγός της στο Μονακό, αλλά δεν ενημέρωσε ποτέ τους άλλους νόμιμους κληρονόμους, τους δύο γιους του εκλιπόντα.

Παράλληλα, πηγές γύρω από τις Οικονομικές Αρχές αναφέρουν πως έχουν εντοπιστεί ράβδοι χρυσού στο εξωτερικό, με το ελεγκτικό όργανο να έχει ήδη ζητήσει τις λεπτομερείς κινήσεις όλων των τραπεζικών λογαριασμών σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του Μονακό και των ΗΠΑ στους οποίους είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος η Μαρία Καρρά. Τα αποτελέσματα των ερευνών σχετικά με το εάν προκύπτει «ξέπλυμα μαύρου χρήματος», αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA