Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία δίνει στη δημοσιότητα για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας, για τον θάνατο της οποίας έχει προφυλακιστεί η 33χρονη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Μάνος Δασκαλάκης: «Τα στοιχεία εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι αδιάσειστα»

Ο Μάνος Δασκαλάκης ρωτήθηκε νωρίτερα για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας και αρνήθηκε τα πάντα. Χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε στις κατηγορίες της πεθεράς του, η οποία τον στοχοποίησε χωρίς να τον ονομάζει, για το περιστατικό το 2014. «Η πρώην πεθερά σας μίλησε για κακοποίηση δύο φορές της Τζωρτζίνας το ’14…», ρωτήθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης, δίνοντας την απάντηση: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είχε έρθει η κοινωνική υπηρεσία από κλήση που είχε λάβει αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο… Την άλλη φορά ήταν για κάποιο δερματικό που είχε, κάποιες μελανιές. Οτιδήποτε, είναι αποδεδειγμένο και στα νοσοκομεία και στις αρμόδιες υπηρεσίες».

Τα στοιχεία από «Το χαμόγελο του παιδιού»

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο Star, περιέγραψε ακριβώς τι είχε συμβεί με την καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας, όταν το παιδάκι ήταν μόλις 10 μηνών. «Στις 22/8/14 λάβαμε μία αναφορά από ανώνυμο που μιλούσε για κακοποίηση από την οικογένεια Δασκαλάκη, όπου η μητέρα εθεάθη να χτυπάει το παιδί. Αυτή η αναφορά πήγε με την ένδειξη επείγον στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Χθες, μάθαμε από τους δημοσιογράφους, ότι στις 25 (του ίδιου μήνα) πήγε στην εισαγγελία η αναφορά και στις 27 πήγε στην ομάδα ειδικής προστασίας του Δήμου Πατρέων. Η έρευνα έγινε την 1η Οκτωβρίου. Η εισαγγελέας μου είπε ότι (η έρευνα) αναφέρεται σε καλές συνθήκες έπιπλα (στο σπίτι) κ.λπ αλλά δεν υπήρχε ένδειξη κακοποίησης».

Άρα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Γιαννόπουλου, είχε γίνει όντως καταγγελία για κακοποίηση του παιδιού. Και ο κ. Γιαννόπουλος συνέχισε λέγοντας: «Η επόμενη επικοινωνία που είχαμε ήταν τον Απρίλιο του 2021 που πήγαμε να στηρίξουμε την οικογένεια στην Πάτρα… Εκεί οι γιατροί μας είπαν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με την οικογένεια και τους παρακαλέσαμε να μιλήσουν με την Εισαγγελία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA