Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο Μάρκος Σεφερλής μετά την πρεμιέρα της νέας του σειράς στον ΑΝΤ1 με τίτλο «Super Mammy», στην οποία μεταμφιέζεται στην Ελληνίδα μάνα Χαρίκλεια ενώ στο πλευρό του παίζουν η σύζυγός του Ελενα Τσαβαλιά, ο Γιάννης Καπετάνιος, η Τάνια Τρύπη και ο Δημήτρης Σταρόβας. Η πρεμιέρα της νέας του σειράς όμως δίχασε το τηλεοπτικό κοινό, με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν τα αστεία του Μάρκου Σεφερλή, ενώ τον κατηγόρησαν για σεξιστικά σχόλια και στερεότυπα μέσα στο κείμενό του.

Σύμφωνα με όσα γράφουν σχολιαστές στο Twitter, οι ομοφυλόφιλοι παρουσιάζονται για άλλη μια φορά ως καρικατούρες, για να «γελάσει» το κοινό. Οι γυναίκες εργαλειοποιούνται και μάλιστα σε μία χρονική περίοδο όπου τα περιστατικά έμφυλης βίας αυξάνονται. Το χειρότερο όμως φαίνεται να συμβαίνει με τους βιαστές και τους επιδειξίες, οι οποίοι εμφανίζονται ως άνδρες, τους οποίους οι γυναίκες ποθούν.

Υπερασπιστή στις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί βρήκε ο Μάρκος Σεφερλής στο πρόσωπο της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Η δικηγόρος που συνηθίζει να προκαλεί αντιδράσεις με τις αναρτήσεις της, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό όπου μιλάει για το Μάρκο Σεφερλή και τα αστεία του. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «αν φτάσουμε σε σημείο να απαγορεύσουμε και να καταδικάσουμε τη σάτιρα, θα πάψουμε να είμαστε ελεύθεροι». «Εσπευσαν να καταδικάσουν ως ιεροεξεταστές, διψούν να καταστρέφουν ζωές, μισούν την παραδοσιακή οικογένεια, σπέρνουν το μίσος, η πολιτική ορθότητα το νέο παραμύθι της εποχής», πρόσθεσε. Μάλιστα χαρακτήρισε «άεργους, επαγγελματίες ακτιβιστές» όσους αντέδρασαν «που σπέρνουν μίσος και διχόνοια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA