Μενού
  • Α-
  • Α+

Η παρουσία του Μάνου Δασκαλάκη την Τετάρτη (7/4) στο γραφείο της ανακρίτριας, συγκέντρωσε πολλά σχόλια, ειδικότερα για τον τρόπο που έφτασε εκεί και το ύφος που είχε αλλά και τις δηλώσεις που έκανε μετά την έξοδό του από αυτό. Η εικόνα του δεν έμεινε ασχολίαστη και από τον Θανάση Κατερινόπουλο που έκανε ένα καυστικό σχόλιο για το ύφος που είχε ενώ υποστήριξε πως οι δηλώσεις που έκανε του είχαν υπαγορευθεί δικηγόρο.

Διαβάστε ακόμη: Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυριο καταθέτουμε αίτημα αποφυλάκισης, λέει ο δικηγόρος της

«Είδαμε έναν θλιμμένο, ταλαιπωρημένο πατέρα με ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ, αυτό έδειξε η εμφάνισή του» σχολίασε χαρακτηριστικά ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛΑΣ στο Star ενώ αναφέρθηκε και στα όσα είπε στις κάμερες. «Μίλησε για αδιάσειστα στοιχεία, μια λέξη νομική", είπε στη συνέχεια και συμπλήρωσε: «Δεν τον κατηγορούν για κάτι, αλλά αυτό το ύφος του κ. Δασκαλάκη δεν φαίνεται το ύφος λυπημένου πατέρα, που αγωνιά να μάθει την αλήθεια…».

Παράλληλα εξέφρασε την άποψη πως τα όσα είπε τα είχε προετοιμάσει από πριν. «Ήταν μια έτοιμη δήλωση που αποστήθισε και είπε μπροστά στις κάμερες» σημείωσε και στάθηκε μάλιστα στο ότι σε κάποιο σημείο μπέρδεψε τα λόγια του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA