Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει προφυλακισμένη, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία και στο κέντρο της επικαιρότητας με τις αποκαλύψεις αναφορικά με τα τρία παιδιά της που έχασαν τη ζωή τους, να συγκλονίζουν. Μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν έρχεται να ρίξει φως σε μία ακόμη πτυχή της ζωής της αλλά και της σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, από τον οποίο προγραμματίζει να ζητήσει διαζύγιο την Παρασκευή.

Διαβάστε ακόμη: Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυριο καταθέτουμε αίτημα αποφυλάκισης, λέει ο δικηγόρος της

Η συγκεκριμένη συνέντευξη δόθηκε πριν από περίπου έξι χρόνια, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν διαιτητής στα γήπεδα της Αχαΐας, ενώ λίγο πριν είχε γεννήσει το δεύτερο κοριτσάκι της. Η παρουσία μιας γυναίκας, λοιπόν, δε έναν ανδροκρατούμενο χώρο ήταν η αφορμή για να μιλήσει η τότε 27χρομνη γυναίκα, που σήμερα βρίσκεται κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού με την κατηγορία του θανάτου της κόρης της να τη βαραίνει.

Μάλιστα τότε, μιλώντας για τη μεγάλη της κόρη, τη Τζωρτζίνα, αναφερόταν στην αγάπη που είχε για το ποδόσφαιρο και ευχόταν να ακολουθήσει τον δρόμο του αθλητισμού. «Η κόρη μου είναι τρελαμένη με την μπάλα» είχε πει χαρακτηριστικά ενώ είχε αναφερθεί και στη γνωριμία της με τον Μάνο Δασκαλάκη που είχε γίνει μέσα στα γήπεδα.

Η εικόνα που έβγαζε ή που προσπαθούσε να περάσει ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες εβδομάδες μετά και από τις αποκαλύψεις για τις κατηγορίες που της έχουν αποδοθεί.  Παράλληλα θυμήθηκε και τη γνωριμία της με τον Μάνο, στη γιορτή των Φώτων σε έναν από τους αγώνες που εκείνη βρισκόταν στη διαιτησία και εκείνος αγωνιζόταν. «Έφαγε ένα γκολ, η ομάδα του Μάνου κέρδισε όμως 7-1» είπε.

Εκείνη την περίοδο, προερχόταν από τη γέννηση της δεύτερης κόρης της, της Μαλένας, του κοριτσιού που έγραψε το πρώτο κεφάλαιο αυτή της ανείπωτης τραγωδίας στην Πάτρα. «Θα μεγαλώσουν τα παιδιά και θα επιστρέψω στη διαιτησία» έλεγε...

Καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης

«Αύριο θα καταθέσουμε αίτηση αποφυλάκισης. Δεν έχει αλλάξει κάτι αυτή τη στιγμή, όμως θα αλλάξει. Σύμφωνα με τους δικούς μας ισχυρισμούς πρόκειται να αλλάξουν τα επιστημονικά δεδομένα με τις απαντήσεις που θα δοθούν στα ερωτήματα, στα οποία έχουμε θέσει. Και στρεφόμαστε στο ανώτερο όργανο, όπως προβλέπεται από τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, που είναι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών προσφεύγοντας εκεί και ζητώντας τη νέα κρίση της υπόθεσής μας», αποκάλυψε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος για τις επόμενες κινήσεις της.

Όπως εξήγησε, οι δικηγόροι της έχουν αιτηθεί έγγραφη απάντηση για το αν η κεταμίνη υπήρχε διαθέσιμη στο νοσοκομείο. «Γιατί μέσα στη δικογραφία, παρά τον τεράστιο θόρυβο, δε δίνεται απάντηση αν η φαρμακευτική ουσία ήταν διαθέσιμη στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Η συλλογή των στοιχείων γίνεται μέσα από την προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία και όχι μέσω δηλώσεων σε διάφορα μέσα, οι οποίες πολλές φορές είναι αντικρουόμενες μεταξύ τους», επισήμανε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA