Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνοδεία του δικηγόρου του, ο Μάνος Δασκαλάκης παρευρίσκεται για δεύτερη διαδοχική ημέρα ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας. Χθες (6/4) ο πατέρας των νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής, στηρίζοντας το κατηγορητήριο κατά της εν διαστάσει συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης τους Τζωρτζίνας.

Σήμερα, ο 30χρονος, θα καταθέσει ως μάρτυρας για τα όσα γνωρίζει για την υπόθεση της κόρης του, για την οποία όπως είπε χθες «θέλω να λάμψει η αλήθεια». Ο πατέρας των τριών παιδιών άλλαξε άρδην την αμυντική, έναντι δημοσιευμάτων και υποστηρικτική απέναντι στην 33χρονη, στάση που τηρούσε ως την στιγμή που κατέστη κατηγορούμενη η σύζυγός του, δηλώνοντας σοκαρισμένος για την εξέλιξη. Όπως έχει δηλώσει, πλέον θέλει να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης του αλλά και για τους άλλους δύο θανάτους.

Για άλλη μια μέρα, συγκεντρωμένοι πολίτες που περίμεναν τον Μάνο Δασκαλάκη έξω από το κτήριο, στο οποίο στεγάζεται το γραφείο της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της Πάτρας αποδοκίμασαν έντονα κι έβρισαν τον πατέρα των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάστημα τριών ετών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA