ΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/04/2022 17:20

Τροχαία ατυχήματα: Κανένας νεκρός στην Ηπειρο το πρώτο τρίμηνο του 2022

Παράδειγμα προς μίμηση για το πρώτο τρίμηνο του 2022 αποτελεί αυτό που καταγράφηκε στην Ηπειρο - Στην Περιφέρεια με πληθυσμό 337.000 κατοίκους δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός από τροχαίο

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Τροχαία ατυχήματα: Κανένας νεκρός στην Ηπειρο το πρώτο τρίμηνο του 2022
Πηγή: Facebook
Ανάγνωση:

Παράδειγμα προς μίμηση για το πρώτο τρίμηνο του 2022 αποτελεί αυτό που καταγράφηκε στην Ηπειρο. Οι παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στην περιφέρεια όπου υπάρχουν δρόμοι καρμανιόλες στους οποίους κάθε χρόνο σημειώνονται θανατηφόρα τροχαία μειώθηκαν αισθητά φέτος.

Στην Ηπειρο με πληθυσμό 337.000 κατοίκους το πρώτο τρίμηνο του 2022 ήταν εντυπωσιακό. Με βάση τα επίσημα στοιχεία, στην εδαφική αρμοδιότητα της Περιφέρειας δεν υπήρχε ούτε ένας νεκρός από τροχαίο. Τον Μάρτιο σημειώθηκαν μόλις 9 τροχαία ατυχήματα – αφορούν όλες τις αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών – και τραυματίστηκαν σοβαρά δύο άνθρωποι.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου δημοσίευσε στο Facebook την ευχάριστη είδηση γράφοντας: «Οταν το “ΜΗΔΕΝ” γίνεται ο απόλυτος στόχος! Το πρώτο τρίμηνο του 2022 έκλεισε με ΜΗΔΕΝ ανθρώπινες απώλειες από τροχαία ατυχήματα. Πρώτιστη προτεραιότητα των υπηρεσιών μας η αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων. Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ μαζί την προσπάθεια για μηδενικές απώλειες και θύματα στους δρόμους. Η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση ΟΛΩΝ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΤΡΟΧΑΙΟ ΝΕΚΡΟΙ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ