Μενού
  • Α-
  • Α+

Παράδειγμα προς μίμηση για το πρώτο τρίμηνο του 2022 αποτελεί αυτό που καταγράφηκε στην Ηπειρο. Οι παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στην περιφέρεια όπου υπάρχουν δρόμοι καρμανιόλες στους οποίους κάθε χρόνο σημειώνονται θανατηφόρα τροχαία μειώθηκαν αισθητά φέτος. 

Στην Ηπειρο με πληθυσμό 337.000 κατοίκους το πρώτο τρίμηνο του 2022 ήταν εντυπωσιακό. Με βάση τα επίσημα στοιχεία, στην εδαφική αρμοδιότητα της Περιφέρειας δεν υπήρχε ούτε ένας νεκρός από τροχαίο. Τον Μάρτιο σημειώθηκαν μόλις 9 τροχαία ατυχήματα – αφορούν όλες τις αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών – και τραυματίστηκαν σοβαρά δύο άνθρωποι.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου δημοσίευσε στο Facebook την ευχάριστη είδηση γράφοντας: «Οταν το “ΜΗΔΕΝ” γίνεται ο απόλυτος στόχος! Το πρώτο τρίμηνο του 2022 έκλεισε με ΜΗΔΕΝ ανθρώπινες απώλειες από τροχαία ατυχήματα. Πρώτιστη προτεραιότητα των υπηρεσιών μας η αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων. Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ μαζί την προσπάθεια για μηδενικές απώλειες και θύματα στους δρόμους. Η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση ΟΛΩΝ». 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgadpipirou%2Fposts%2F279394451050006&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA