Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μάνος Δασκαλάκης  είπε πως δεν είχε αντιληφθεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου βρισκόταν πίσω από τη δολοφονία της Τζωρτζίνας σε συνάντησή του με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος στον αέρα του MEGA. Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα υποστήριξε ότι βρίσκεται προ εκπλήξεως καθώς ζούσε με την κατηγορούμενη 10 χρόνια και δεν μπορούσε να πιστέψει πως βρισκόταν πίσω από τον θάνατο της Τζωρτζίνας. 

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, εντύπωση έχει κάνει στον Μάνο Δασκαλάκη όχι μόνο η κεταμίνη αλλά και το γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε μπράβους για να τον ξυλοκοπήσουν. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πατέρας των τριών παιδιών έχει επιβεβαιώσει πως η σύζυγός του σχεδίαζε να βρει τους μπράβους, γεγονός που του προκάλεσε έκπληξη καθώς θεωρεί πως είναι ένα δείγμα της άγνωστης πλευράς της συζύγου του.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ολοκλήρωσε την κατάθεσή του στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει επίσης πληροφορηθεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει επικοινωνήσει με ανθρώπους του περιβάλλοντός του και η συζήτηση αναλώνεται στο πού βρίσκεται ο ίδιος και αν είναι στην Αθήνα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Οπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, σε αυτή την φάση τον Μάνο Δασκαλάκη τον ενδιαφέρει να εκτιμήσει πως παραπλανήθηκε ενώ ισχυρίστηκε πως η σύζυγός του αγόρασε φαρμακευτικά προιόντα από το διαδίκτυο. Οσον αφορά το τάμπλετ που θάφτηκε μαζί με την Τζωρτζίνα, ο Μάνος Δασκαλάκης θεωρεί πως δεν θα προκύψει κάποιο σημαντικό στοιχείο αν ερευνηθεί. 

Μάνος Δασκαλάκης: Κατέθεσε στην ανακρίτρια

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Πέμπτης (7/4) ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε ενώπιον της 18ης ανακρίτριας και κατέθεσε για 3 ώρες. Ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε ενώπιον της 18ης ανακρίτριας συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Σήμερα κατέθεσε ως μάρτυρας για τα όσα γνωρίζει για την υπόθεση της κόρης του, για την οποία όπως είπε χθες «θέλω να λάμψει η αλήθεια». Ο πατέρας των τριών παιδιών άλλαξε άρδην την αμυντική, έναντι δημοσιευμάτων και υποστηρικτική απέναντι στην 33χρονη, στάση που τηρούσε ως την στιγμή που κατέστη κατηγορούμενη η σύζυγός του, δηλώνοντας σοκαρισμένος για την εξέλιξη. Όπως έχει δηλώσει, πλέον θέλει να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης του αλλά και για τους άλλους δύο θανάτους.

Για άλλη μια μέρα, συγκεντρωμένοι πολίτες που περίμεναν τον Μάνο Δασκαλάκη έξω από το κτήριο, στο οποίο στεγάζεται το γραφείο της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της Πάτρας αποδοκίμασαν έντονα κι έβρισαν τον πατέρα των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάστημα τριών ετών.

Οι επόμενοι που θα περάσουν από το γραφείο της ανακρίτριας

Η 18η τακτική ανακρίτρια, Χριστίνα Σαλάππα έχει πολλή δουλειά ακόμη μπροστά της, καθώς αναμένεται να... παρελάσουν δεκάδες μάρτυρες από το γραφείο της. Τις επόμενες ημέρες, η ανακριτική διαδικασία θα συνεχιστεί με τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών των νοσοκομείων όπου νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα, αλλά και των υπολοίπων μαρτύρων από το περιβάλλον της οικογένειας Δασκαλάκη κι όχι μόνο.

Υπενθυμίζεται ότι η ανακρίτρια ζήτησε από το συμβούλιο πλημμελειοδικών την άρση απορρήτου τηλεφωνικών και ηλεκτρονικών επικοινωνιών της κατηγορουμένης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Το Συμβούλιο έδωσε θετική απάντηση στο ανακριτικό αίτημα και έτσι μπαίνουν στο μικροσκόπιο των ειδικών της Αστυνομίας οι επαφές και οι επικοινωνίες της 33χρονης, με σκοπό τον εντοπισμό κρίσιμων δεδομένων που εκτιμάται ότι θα ανακτηθούν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.