Μενού
  • Α-
  • Α+

Πάνω από τρεις ώρες κράτησε η παρουσία του Μάνου Δασκαλάκη στο γραφείο της ανακρίτριας όπου ερωτήθηκε και απάντησε για όλη τη διαδρομή από τη γνωριμία του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως και τη σύλληψή της, αλλά και για τις συνθήκες που πέθαναν τα τρία παιδιά της οικογένειας. Ο ίδιος επανέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν, πως δεν θεωρούσε, τουλάχιστον μέχρι και να συλληφθεί, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ένοχη, ενώ έδωσε και τη δική του ερμηνεία για το τάμπλετ με το οποίο θάφτηκε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Διαβάστε ακόμη: Μάνος Δασκαλάκης - Το αινιγματικό του μήνυμα λίγο μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας: «Θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο»

«Ηταν επιθυμία της κατηγορουμένης να θαφτεί η Τζωρτζίνα με το τάμπλετ» είπε στην ανακρίτρια σύμφωνα με τα όσα παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του Star, και συνέχισε πως: «Και τα άλλα δύο παιδιά μας θάφτηκαν με προσωπικά τους αντικείμενα, δύο αρκουδάκια. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι ύποπτο στο τάμπλετ. Μπορεί να υπάρχει, μπορεί και όχι».

με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, απαντώντας για τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ανέφερε και πάλι πως ήταν υπόδειγμα μητέρας όσες ώρες ήταν όλοι μαζί. «Η σχέση μου με την κατηγορουμένη ήταν καλή με διαλείμματα αλλά όχι κάτι τραγικό. Ηταν υπόδειγμα μητέρας. Μέχρι και τη σύλληψή της πίστευα ότι δεν είναι ένοχη. Δεν είχα στο μυαλό μου ότι εκείνη σκότωσε την Τζωρτζίνα. Επαθα σοκ όταν έμαθα για την κεταμίνη» σχολίασε.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους θανάτους των τριών παιδιών του σημείωσε μεταξύ άλλων πως: «Στο πρώτο επεισόδιο της Τζωρτζίνας τον περασμένο Απρίλιο δεν ήμουν στο σπίτι, ήμουν στη μητέρα μου. Με ειδοποίησε η Ρούλα ότι μπαίνουν στο νοσοκομείο. Όπως και δεν ήμουν στο Αγλαΐα Κυριακού όταν η Τζωρτζίνα πέθανε. Εχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου όταν μου το είπαν. Ηταν η μεγάλη μου αδυναμία. Θέλω να μάθω την αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά, αν πέθαναν από τα αίτια που έχω από τις ιατροδικαστικές εκθέσεις, ή αν υπάρχουν άλλες αιτίες θανάτων».

«Θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο» - Το αινιγματικό μήνυμα

Εξάλλου, αίσθηση προκαλεί ένα αινιγματικό μήνυμα που έστειλε σε φίλο του ενάμιση μήνα πριν από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Star, στις 10 Φεβρουαρίου του 2022, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη, ο Μάνος Δασκαλάκης δέχθηκε ένα σχόλιο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Όπως αποκάλυψε φίλος του Μάνου: «Ημουν από τους πρώτους που είχα γράψει στο προφίλ του Μάνου, ήδη από τις 10 Φεβρουαρίου, ότι η υπόθεση είναι πολύ περίεργη και μου απάντησε προσωπικά στο Messenger». «Να είσαι σίγουρος για το σχόλιο που έκανες ότι θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο», φέρεται να του έγραψε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Αλλαγή στάσης

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου - που είχε επικοινωνία με τον Μάνο Δασκαλάκη–, που επικαλείται η ιστοσελίδα in, επιβεβαιώνονται οι «ύποπτες» αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο. Ο Μάνος Δασκαλάκης θεωρεί αδιάσειστα τα στοιχεία περί ανεύρεσης κεταμίνης και δηλώνει πως δεν ξέρει πώς μπορεί να την προμηθεύτηκε η σύζυγός του. Στο σημείο αυτό, πάντως, επισημαίνει ότι η 30χρονη πραγματοποιούσε αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών από το διαδίκτυο.

Κατερινόπουλος:«Δεν συνεργάστηκε με την αστυνομία»

Ο ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος ανέλυσε τόσο τις κινήσεις όσο και τα όσα υποστήριξε ο Μάνος Δασκλάκης τόσο κατά την παρουσία του στην ανακρίτρια όσο και στο μήνυμά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA