Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 20 Μαΐου θα ολοκληρωθούν τα μαθήματα στα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ της χώρας ώστε στη συνέχεια οι μαθητές να έχουν τον χρόνο να προετοιμαστούν για τις Πανελλήνιες εξετάσεις που αρχίζουν στις 3 και 2 Ιουνίου, αντίστοιχα. Αντίθετα, παρότι αναμενόταν να ισχύσει το ίδιο και για τα Γυμνάσια, εν τέλει θα κλείσουν στις 30 Μαΐου.

Διαβάστε ακόμη: Το πρόγραμμα των Πανελλαδικών εξετάσεων

Σύμφωνα με το πλάνο του Υπουργείου Παιδείας, στις 15 Ιανουαρίου θα πάνε κλείσουν φέτος τόσο τα Δημοτικά σχολεία όσο και τα νηπιαγωγεία. Αναλυτικά: 

  • Λήξη μαθημάτων νηπιαγωγείων - δημοτικών σχολείων: 15 Ιουνίου 2022
  • Λήξη μαθημάτων γυμνασίων: 30 Μαΐου 2022
  • Λήξη μαθημάτων όλων των τάξεων των γενικών και των επαγγελματικών ημερήσιων και εσπερινών λυκείων: 20 Μαΐου 2022

Πότε κλείνουν για τις διακοπές του Πάσχα

Εξάλλου, την τελευταία Παρασκευή πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα, στις 15 Απριλίου θα βρεθούν οι μαθητές στα θρανία για τελευταία φορά πριν από το Πάσχα, καθώς στη συνέχεια τα σχολεία θα κλείσουν για δύο εβδομάδες. 

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας, ωστόσο φέτος ενδέχεται οι διακοπές να παραταθούν κατά μία ημέρα. Κανονικά τα σχολεία ανοίγουν και πάλι οκτώ ημέρες μετά το Πάσχα, ωστόσο φέτος η Πρωτομαγιά πέφτει Κυριακή είναι πολύ πιθανό ο εορτασμός να μεταφερθεί μία ημέρα αργότερα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA