Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Βίκυ Χατζηβασίλειου αναφέρθηκε στην υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «μας γλεντάει» μέσα από τις φυλακές αφού «μας χειρίζεται και όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα συζητάμε για αυτό το θέμα». «Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι δασκαλεμένος» είπε επίσης. 

«Δεν θέλω να πάω στα χωράφια των ψυχολόγων, γιατί ψυχολόγος δεν είμαι, αλλά αυτό που μπορώ να καταλάβω σαν ένας άνθρωπος που τόσα χρόνια έχει ασχοληθεί με ανθρώπινες ψυχές είναι σίγουρα μια διαταραγμένη προσωπικότητα, σίγουρα είναι πολύ χειριστική και αυτή τη στιγμή χειρίζεται όλη την ελληνική κοινή γνώμη αν το καλοσκεφτούμε. Αυτή τη στιγμή ένα κομμάτι της συνειδητότητας της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από την φυλακή και αυτή την άβολη κατάσταση που βρίσκεται, θεωρώ ότι μας γλεντάει! Μας χειρίζεται και όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα συζητάμε για αυτό το θέμα», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο MEGA. 

«Είναι σίγουρα μια γυναίκα που στην καλύτερη περίπτωση θεωρώ ότι υποφέρει από ναρκισσιστική διαταραχή βαριά, για αυτό και είναι τόσο χειριστική, αλλά νομίζω πως είναι μια σχιζοειδής προσωπικότητα. Αυτό όμως θα το κρίνουν οι ψυχολόγοι και οι ψυχίατροι που θα πρέπει να την εξετάσουν γιατί δεν είναι φυσιολογική αντίδραση αυτή» συμπλήρωσε. Αναφορικά με τον Μάνο Δασκαλάκη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να νοήσω, και δεν το λέω μονάχα ως μητέρα, πως ένας πατέρας που βλέπει τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές από τη γυναίκα του, εις βάρος των παιδιών του, δεν έχει κάνει κάτι για να τα προστατέψει». Αντιθέτως, όπως λέει η δημοσιογράφος, επέλεγε να φεύγει για να προστατεύει τον εαυτό του από το τοξικό περιβάλλον στο οποίο ζούσε, αφήνοντας τα παιδιά του σε μία γυναίκα η οποία κατέληξε να κάνει το αδιανόητο.«Για εμένα έχει ευθύνη» είπε. «Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι δασκαλεμένος. Αν παραδεχόταν πως έβλεπε τα όσα κάνει η σύζυγός του, θα είχε άμεση ευθύνη» πρόσθεσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA