Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα με τις Αρχές να ανοίγουν τον τάφο της Τζωρτζίνας, για να βρουν το τάμπλετ, το οποίο «ελπίζουν» ότι θα τους δείξει τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Διαδίκτυο. Στο κοιμητήριο, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, μετέβησαν αστυνομικοί, ιατροδικαστής και εισαγγελέας, ο ιερέας που διάβασε το τρισάγιο, άνθρωποι του Δήμου, αλλά και ιδιώτης ερευνητής, που ψάχνει απαντήσεις για τον θάνατο της σπιτονοικυράς του ζεύγους Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου.

Την εντολή για να ανοίξει ο τάφος της Τζωρτζίνας και να αφαιρεθεί το τάμπλετ έδωσε χθες η 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών. Το τάμπλετ αφού ανασχεθεί, θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Στο στόχαστρο των Αρχών συγγενής της οικογένειας Πισπιρίγκου

Πάντως, στο στόχαστρο των διωκτικών Αρχών τα τελευταία 24ωρα έχει μπει συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου καθώς θεωρείται πως είναι πιθανό να ήταν αυτό που την προμήθευσε με την κεταμίνη, από την οποία πέθανε η Τζωρτζίνα. Το συγκεκριμένο άτομο, μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, δεν αποκλείεται να κληθεί να καταθέσει για το αν βοήθησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να βρει την εν λόγω ουσία!

«Συνήθως η κεταμίνη στις πιάτσες των ναρκωτικών βρίσκεται σε σκόνη και σε υγρή μορφή, την οποία χρησιμοποιούν ως υποκατάστατο, όταν έχουν έλλειψη άλλων πιο σκληρών ναρκωτικών. Δεν είναι δύσκολο ένας τοξικομανής να βρει αυτή την ουσία», σχολίασε στο Star ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Την ίδια ώρα και σε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega αναφέρθηκε επίσης ότι υπάρχει ένα πρόσωπο - «κλειδί» από το στενό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο δεν αποκλείεται να προμήθευσε «χέρι με χέρι» την κεταμίνη στην 33χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA