Μενού
  • Α-
  • Α+

Αμετανόητος μετά τη σύλληψή του εμφανίζεται ο 93χρονος συνταξιούχος στη Τήνο, ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του νησιού επειδή πάρκαρε το ΙΧ του μπροστά από το σπίτι του. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο θάνατος του 50χρονου αγιογράφου ήταν ακαριαίος και ο 93χρονος συνελήφθη αμέσως. Μάλιστα, ο 93χρονος που κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Τήνου δεν έχει μετανιώσει στιγμή για τη δολοφονία του 50χρονου και φωνάζει: «Καλά του έκανα». 

Είχαν συχνούς καυγάδες 

Ο 90χρονος που δολοφόνησε τον 50χρονο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ήταν ένα άτομο που δημιουργούσε φασαρίες. Ο 50χρονος που δολοφονήθηκε, είχε μετακομίσει πρόσφατα δίπλα από τον 93χρονο ενώ φαίνεται πως είχαν συνεχώς καυγάδες για ασήμαντους λόγους. Η δολοφονία σημειώθηκε έξω από το σπίτι του, την ώρα που ο 50χρονος είχε παρκάρει, ενώ ανάστατοι οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους ακούγοντας τους πυροβολισμούς και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ο 50χρονος είχε παρκάρει έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα ο 90χρονος να βγει με όπλο και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Τον σκότωσε για τον... ηλιακό και το πάρκινγκ

Το φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής και από όσα έχουν γίνει γνωστά είχε αιτία μια θέση πάρκινγκ, αλλά και διαφορές ανάμεσα στους δύο άνδρες για τον… ηλιακό θερμοσίφωνα! Ο δράστης βρισκόταν έξω από το κτίριο που διέμεναν οι δύο και την ώρα που το θύμα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, εκείνος άνοιξε πυρ. Ολα συνέβησαν λίγο μετά τις 12, όταν ο δράστης περίμενε το θύμα να επιστρέψει από την εκκλησία και τον πυροβόλησε με καραμπίνα μπροστά στη γυναίκα του.

Όπως αναφέρει το cyclades24 ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ ο 93χρονος συνελήφθη αμέσως. Οι δυο άνδρες είχαν χρόνια διαφορές, με τον 93χρονο να μένει στο ισόγειο του κτιρίου και τον 50χρονο στο πρώτο όροφο.

To δημόσιο πάρκινγκ και οι μηνύσεις

Αξίζει να αναφερθεί πως το κτίριο που βρίσκεται στην περιοχή Μανέλα έχει την πρόσοψή του επάνω στον δρόμο που περνάει μπροστά από την πολυκατοικία. Κάποια στιγμή, όταν γίνονταν εργασίες στο πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι, ο δράστης είχε βγει έξω και δημιουργούσε φασαρίες. Ωστόσο, όπως σημειώνουν και κάτοικοι του νησιού, το ΙΧ του θύματος δεν ήταν σταθμευμένο σε ιδιωτικό πάρκινγκ και δεν εμπόδισε κανένα. Αντίθετα, το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο σε δημόσιο πάρκινγκ χωρίς να παρεμποδίζει τη διέλευση άλλων οχημάτων κατοίκων της πολυκατοικίας ή μη. Κάτοικοι του νησιού αναφέρουν πως ο δράστης δεν έχει σώας τας φρένας, ωστόσο κανείς δεν πίστευε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο άνδρες είχαν αλληλομηνυθεί. Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία είχε κάνει μήνυση στον 50χρονο, υποστηρίζοντας ότι είχε ρίξει δηλητήριο το πηγάδι του, ενώ το θύμα είχε μηνύσει τον ηλικιωμένο, επειδή ο τελευταίος είχε αποπειραθεί να τον χτυπήσει. Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Τήνου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA