Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκηνές πανικού διαδραματίστηκαν το πρωί της Δευτέρας (11/4) στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Νίκης όταν 4χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από τον δυνατό αέρα και έπεσε στον Θερμαϊκό Κόλπο. Το κοριτσάκι, έκανε τη βόλτα του με τη γιαγιά και το μικρότερο αδερφάκι του στην παλιά παραλία, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του Voria.gr, έκανε μερικά βήματα πίσω, λόγω της ισχυρής ριπής του ανέμου, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στον Θερμαϊκό Κόλπο.

Διαβάστε ακόμη: Προειδοποιεί η ΕΛ.ΑΣ.: Αυτό το μήνυμα πρέπει να το διαγράψετε

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η γιαγιά του παιδιού, η οποία δεν μιλούσε ελληνικά, φώναξε στα αγγλικά για βοήθεια. Ευτυχώς, άμεσα κινητοποιήθηκαν και οι περαστικοί. Αντρας βούτηξε γρήγορα στα θάλασσα και έβγαλε αμέσως το παιδί έξω ενώ, ευτυχώς, στο συγκεκριμένο σημείο, στις αρχές της Λεωφόρου Νίκης, τα νερά δεν είναι ιδιαίτερα βαθιά.

Ο μάρτυρας ανέφερε ότι το κοριτσάκι, ναι μεν, τρόμαξε πολύ, ωστόσο, δεν τραυματίστηκε. Το κοριτσάκι διεκομίσθη προληπτικά στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της πόλεις αφού, η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ στο σημείο ήταν άμεση.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA