Μενού
  • Α-
  • Α+

Αμετάβλητος θα παραμείνει ο καιρός σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αφού και πάλι θα κυριαρχήσει ο ήλιος ενώ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Μικρή πιθανότητα για τοπικές μπόρες υπάρχει μόνο στα ορεινά ηπειρωτικά. Οι μετεωρολόγοι, ωστόσο, προειδοποιούν πως η καλοκαιρία θα κρατήσει μέχρι και το Σάββατο οπότε αναμένονται βροχές, νέα «επίσκεψη» της αφρικανικής σκόνης αλλά και πτώση της θερμοκρασίας, που θα κρατήσουν μέχρι και τη Μεγάλη Τρίτη. Από εκεί και πέρα και όσο βαδίζουμε προς το Πάσχα ο καιρός, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά στοιχεία, θα επανέλθει σε... ανοιξιάτικη διάθεση!

Αναλυτική πρόγνωση για σήμερα

Για σήμερα, Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά και πιθανότητα για τοπικές μπόρες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας κατά τις μεσημβρινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 22, στην Ήπειρο από 1 έως 20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 1 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 18 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ.

Στην Αττική, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, περιμένουμε αίθριο καιρό με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA