Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθη ο 27χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονης από το Καματερό. Οπως κατήγγειλε η μαθήτρια Λυκείου, ο άνδρας την απείλησε, την οδήγησε σπίτι του και την κακοποίησε, βάζοντας δυνατά την τηλεόραση για να μην ακούγονται οι φωνές. Ο 27χρονος υποστήριξε πως δεν βίασε την 17χρονη και ότι έγινε ήταν με τη συναίνεσή της. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν η 17χρονη μιλούσε στα social media με τον 27χρονο αλβανικής καταγωγής και το βράδυ της Δευτέρας (11/4) συμφώνησαν να συναντηθούν σε ένα πάρκο στην περιοχή του Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει στην αστυνομία η ανήλικη μαθήτρια, ο άνδρας από την πρώτη στιγμή ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός και επιχείρησε να την θωπεύσει. Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτές τις πράξεις, καθώς -σύμφωνα πάντα με όσα κατήγγειλε η 17χρονη- την ανάγκασε με την απειλή βίας να ανέβει στο μηχανάκι του και να πάνε σε ένα διαμέρισμα, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που συναντήθηκαν.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Στηλιτεύουν την κυνική συμπεριφορά του Μπάμπη Ανανγωστόπουλου - «Εκανε σόου, ψάχνει ελαφρυντικά»

Ο 27χρονος χρονος φέρεται να της όρμησε και να τη βίασε, βάζοντας μάλιστα σε πολύ δυνατή στάθμη τον ήχο της τηλεόρασης προκειμένου να μην ακούγονται οι φωνές της 17χρονης. Αμέσως μετά την παράτησε σε δρόμο κοντά στο σπίτι της και την απείλησε να μην μιλήσει στις Αρχές γιατί θα της κάνει κακό, όπως κατήγγειλε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA